Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη και χωρίς να φορτσάρει ο ΦΟΑ, 82-70 τον αξιόμαχο Βαφύρα Δίου (φωτο)




ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ 82-70
Χθες το απόγευμα (Σάββατο 28/1) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Αριδαίας τον Βαφύρα Δίου για την 15η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλά προβλήματα, αφού υπήρξαν πολλές απουσίες και αγωνίστηκαν μόλις 6 παίκτες. Από πλευράς ΦΟΑ (που αγωνίστηκε με νέες εμφανίσεις) εκτός αποστολής λόγω υποχρεώσεων ήταν οι Στρέπκος και Τζάτσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν λίγο μουδιασμένοι και μετά το αρχικό 0-4, έβαλαν μπροστά τις μηχανές τους. Σχετικά εύκολα κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να τελειώσουν το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 22-10. Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα και στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση είχαν ένα σταθερό προβάδισμα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 37-24 για την ομάδα του ΦΟΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαφύρας πέτυχε πολλά σουτ έξω από τα 6,75 και με αυτό τον τρόπο κρατούσε επαφή στο σκορ, ρίχνοντας τη διαφορά ακόμα και κάτω από τους 10. Παρ'όλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους, έπαιξαν όσο χρειάστηκε με βάση τις συνθήκες του αγώνα και επέστρεψαν στις νίκες μετά το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας στην Έδεσσα.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μακρόπουλος με 25 πόντους και Αβραμίδης με 24 και συνολικά 8 τρίποντα! Από πλευράς Βαφύρα ξεχώρισε ο πρώτος σκόρες της αναμέτρησης Ψαρρός με 29 πόντους και 3 τρίποντα.

Για πρώτη φορά φέτος στον αγώνα υπήρχε παρατηρητής, ο γνωστός διαιτητής από την Κατερίνη Γιώργος Τανατζής, που παρακολούθησε την αναμέτρηση και τέσταρε τους διαιτητές του αγώνα Καραμανλή και Κορδάλη, που δε συνάντησαν προβλήματα και τα πήγαν καλά.

Στα αρνητικά και πάλι η κατάσταση που συνεχίζει να υπάρχει στο ΔΑΚ Αριδαίας που παραμένει κυριολεκτικά αποθήκη ο αγωνιστικός χώρος όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία:
Τι δήλωσε η αποστολή του Βαφύρα μετά το παιχνίδι:
"Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στο ΦΟA για την νίκη του που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη αλλά και για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία τους. Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στους διαιτητές του αγώνα κους Καραμανλή και Κορδάλη για την πάρα πολύ καλή διαιτησία τους. Συγχαρητήρια όμως θα δώσουμε και στα 6 παλικάρια της ομάδας που παρά την ήττα μας έκαναν περήφανους, και περισσότερο αισιόδοξους για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για το μέλλον της ομάδας γενικότερα."

Tην επόμενη αγωνιστική (4/2) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στα Γιαννιτσά με αντίπαλο τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ενώ ο Βαφύρας Δίου υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Βέροιας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(22-10), 2o(37-24), 3o(66-52), 4o(82-70)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 3, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης 2, Τοπαλίδης 7, Ζέρζης, Μπεγλόπουλος 11(2), Παπαβραάμ 10(2), Αβραμίδης 24(8), Αμανίδης, Μακρόπουλος 25, Αργυρός, Τόπκας.

ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής): Καραμπατάκης 12(4), Μαντζόλης 14, Σαραπτσής 9(1), Ψαρρός 29(3), Ελευθεριάδης 3, Ζαρκανέλας 3.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Γνωριζουν κάποιοι οτι το γηπεδο ειναι ακαταλληλο για να γινεται ενας αγωνας?αν γινει ενσταση απο αντιπαλοι ομαδα την πατησαμε μαγκες.κατι πρεπει να κανουμε αμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.