Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγρότες: Στήνουν τρία ισχυρά και μεγάλα μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία!




Αύριο, Σάββατο 21/ 01/2017, θα γίνει συνάντηση αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, όπου θα κορυφωθούν οι συνομιλίες τους και θα ληφθούν ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αποφάσεις για τον τρόπο των αγωνιστικών κινητοποιήσεών τους, οι οποίες όπως φαίνεται, θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνάντηση αυτή κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν αγρότες από τα περισσότερα περσινά μπλόκα της Π.Ε. Πέλλας, τους Αγροτικούς Συλλόγους Πέλλας και Σκύδρας, από την περιοχή της Έδεσσας και της Αλμωπίας, εκτός από τους αγρότες στο μπλόκο του Γυψοχωρίου που, αποφάσισαν  να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στο δρόμους την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.
Στην αυριανή καθοριστική ευρεία συνάντηση όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους δρόμους, τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συζητηθεί -και είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί- η δημιουργία τριών (3) μεγάλων και ισχυρών αγροτικών μπλόκων σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, με συγκεκριμένη στόχευση και συμβολισμό σε ότι αφορά τα σημεία που θα επιλεγούν. Εξάλλου, είναι πολλοί οι αγρότες που δεν επιθυμούν να επαναληφθεί η περσινή εικόνα με την δημιουργία πολλαπλών μπλόκων σε κάθε νομό που ταλαιπωρούσαν καθημερινά τους οδηγούς. Μόνο στην Π.Ε Πέλλας να σημειωθεί ότι υπήρχαν περίπου οκτώ (!) αγροτικά μπλόκα που ανοιγόκλειναν ανά διαστήματα τους περιφερειακούς και εθνικούς δρόμους. 

Πάντως σε κάθε περίπτωση «ο κύβος ερρίφθη», καθώς σε άλλες περιοχές- «αγροτικά κάστρα» της χώρας μας όπως π.χ. στη Θεσσαλία, έχουν αποφασιστεί ήδη αγροτικές κινητοποιήσεις. Έγινε γνωστό ότι μπλόκα και τρακτέρ στις πλατείες των χωριών του νομού Λάρισας βγάζουν από την Δευτέρα 23/01/2017 αγρότες της περιοχής, μετά από απόφαση που πάρθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, αγροτικούς συλλόγους και επιτροπές αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων.

Οι αγρότες του νομού βρίσκονται σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, όπου και αυτοί πραγματοποιούν συσκέψεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και το στήσιμο κεντρικού μπλόκου στο κόμβο της Νίκαιας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

63 comments:

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΑΜΕΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

      Διαγραφή
    2. Παπαναστασίου Κατερίνα20 Ιανουαρίου 2017 στις 9:36 μ.μ.

      Το κλαδεμα, το φυτεμα, τα λιπάσματα, ποτε νομίζεις οτι γίνονται κυριε ανωνυμε; μονο το μαζεμα είναι δουλειά; τόσα ξέρεις τοσα λες...

      Διαγραφή
    3. ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ;Α ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...........ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Οι πραγματικοί αγρότες (δλδ οι αλβανοί) φυσικά και κλαδεύουν!!!

      Διαγραφή
    5. Α ΧΑΧΑΧΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!

      Διαγραφή
    6. Καταρχας ας ξεχωρισουμε τους Αγροτες, σε δυο κατηγοριες! Ειναι απο τη μια οι Μεγαλοαγροτες -επιχειρηματιες με τις οβαλ φιγουρες, 200 οκαδες εκαστος με 500 χ0ληστερινη, extra-extra large σωβρακα, πρησμενα ματια απο τα σουβλακια και τις γραπες,ακριβα 4χ4,για να πηγαινουν στα Casino , με τους Αλβανους να κλαδευουν ,να τσαπιζουν!, Αυτοι λοιπον οι Μεγαλοαγροτες που αριθμητικα ειναι μεν μειοψηφια,ομως πλεονεκτουν Συνδικαλιστικα , και ευθυνονται για την κακοδιαχειριση Συνεταιρισμων, Αγρ. ενωσεων,απολαμβαναν τοσα χρονια φορολογικο ασυλο το οποιο τους υποσχεται ο Κουλης,να το επαναφερει,κι απο την αλλη ειναι οι Μικροκαλλιεργητες με μικρες εκμεταλλευσεις ,οχι απαραιτητα κατα κυριο επαγγελμα Αγροτες, που τα φερνουν ισα-ισα βολτα με προσωπικη εργασια,οι οποιοι ομως αριθμητικα πλειοψηφουν ,ειναι δηλαδη η ψυχη της Υπαιθρου ! Αυτοι λοπιπον οι Μικροκαλλιεργητες συνηθως καπελωνονται απο τους Αγροτοσυνδικαλιστες ,αλλα ειναι χρησιμοι αριθμητικα για το στησιμο των Μπλοκων ! Αυτοι λοιπον οι μικροι Αγροτες ειναι οι πρωτοι που κινδυνευουν ,ειτε απο την Οικονομικη κριση, ειτε απο τα δολωματα της Καρτας του αγροτη, ειτε απο την ελλιπη μεριμνα του Κρατους, διοτι ποτε δεν θα εχουν την τυχη να συνομιλησουν με τους Πολιτικους ,Βουλευτες και λοιπους αγυρτες Αγροτοσυνδικαλιστες! Ας προσεξουν λοιπον σε ποια πλευρα θα σταθουν, για να εχουν εστω την ΗθΙκΗ στηριξη και ΚΑΤΑΝΟηΣη των υπολοιπον συμπολιτων τους!!

      Διαγραφή
    7. Έκανες πολλα χρονια αγρότης φαίνεται, ξουραφι είσαι!

      Διαγραφή
  2. Eγω ρε παιδια θελω να σας ρωτησω απο πιο πολιτικο γραφειο βγηκε αυτη η ανακοινωση που εχετε κανει εδω? και κατα δευτερον επειδη σας θεωρω αδαεις κ δε ξερετε τι σας γινετε γιατι ειστε ανενημερωτοι να σας πω οτι το μπλοκο γυψοχωριου εδω και 4 χρονια συμετεχουν στην πανελλαδικη συντονιστικη των μπλοκων και ολοι μαζι συντασουν απο κοινου το πλαισιο αιτιματων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ μάλλον συριζα είσαι χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι δουλειες στα χωραφια καλα καλα δεν ξεκεινισαν εξαιτιας του καιρου αν εχεις αρ....... γινε αγροτης και μετα τραγουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ@ΔΙ@Α,ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ,ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΟΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΥΡΕΣ. ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ,ΑΠΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ@ΔΙ$Α ,ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, Π.Χ. ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ,ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ,ΜΑΝΙΤΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!!

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ???
      ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5% ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ 1000Ε ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Η' ΤΗΝ Ε.Ε.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ...
      ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Φ.Π.Α. ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ 24%
      ΚΑΥΣΙΜΑ 1,27 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
      ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ +20% ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
      ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ Φ.Π.Α. ΛΟΓΩ ΕΞΑΓΩΓΩΜΝ 80 ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ
      ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ 650Ε 50% ΑΥΞΗΣΗ ΟΓΑ ΑΠΟ 1000Ε ΠΕΡΥΣΙ ΦΕΤΟΣ 1500Ε
      ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΡΩΣΙΑΣ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΚΡΗ....ΟΣΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΡΔΑ

      Διαγραφή
  5. Γιατι δεν πατε εξω απο καμια εφορια η στη βουλη να βασανιζεται αυτους που σας οδηγισαν σε αυτη τη κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Den exoun a.....a na pane ekei pou les..otan pernane tis epidotisis kala itane totes den kanane mploka giati pernane kala lefta

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΚΟΤΙΣΤΙΚΑΝ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ !!!

      Διαγραφή
  6. γιατι η παρουσια μας με τρακτερ σε κοντινους κομβους ειναι πιο ευκολη και αποτελεσματικη πανεξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο εύκολη ναι, αποτελεσματική ως προς τι; Στο να ταλαιπωρείται τον υπόλοιπο κόσμο που θέλει να πάει στη δουλειά του; Πείτε μας τα αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις σας; Τι έχετε πετύχει εκτός από την αγανάκτηση του κόσμου;

      Διαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως να μην εχουμε να φαμε, αλλα να πιουμε θα χουμε σιγουρα...δουλευταρα αγροτη εσυ

      Διαγραφή
  8. Οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι αυτοι που μιλανε συνεχεια για τις επιδοτοισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα στηθουν κανα 3 καντηνες σε καθε μπλοκο για να καθονται και να μπεκροπινουν. Και να ταλαιπωρουν τον απλο καθημερινο κοσμο. Και μολις καλυτερεψει ο καιρος ολοι θα εξαφανιστουν. Ο απλος κοσμος τι σας φταει? Που ειναι καθημερινα στους δρομους και κανει χιλιομετρα για ενα ταπεινο μεροκαματο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ταλαιπωρείται τον κόσμο και μην συμμετέχετε σε κομματικά παιχνίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στον 4:15 η απαντιση ειναι στο ερωτημα σου οσο για το τι κερδισαμε αφορολογιτο 9000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚερδίσεΣε το αφορολόγητο των 9000 € από ποιον ;; από τον Σαμαρα;από τον Κουλη; από τον Άδωνη; ; από ποιον; ;;;

      Διαγραφή
  12. ΕΔΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΜ ΚΑΥΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΡΤΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου οι επιδοτήσεις μεταβιβάζονται απο πατέρα σε γιο ,πως να γίνω αγρότης ;Κλειστό επαγγελμα το κάνατε
      Ενας 45 άρης.

      Διαγραφή
  13. Μακάρι να μας τελειώσουν για να δούμε πόσοι θα αντέξουν από αυτούς που τρώνε από τους αγρότες και αναρρωτηθειτε πόσοι εξαρτώνται από εμάς πόσα επαγγέλματα πόσοι εργάτες τρώνε από τους αγρότες. Δεν είμαστε του δημοσίου να πάρουμε σύνταξη στα 38 και εφάπαξ και χωρίς να βάλουμε κεφάλαιο. Και όποιος ζηλεύει γιατί δε ασχολείται με το επάγγελμα ή ελάτε να δουλέψετε μεροκάματο αλλά μάθατε στο μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν σταματήσει ο αγρότης να παράγει όλα τα προϊόντα θα έχουν διπλάσια τιμή και θα τρώτε όλα τα σκατα από άλλες χώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι εσεις που σκιζεται των κωλο σας και χαλιεστε με τους αγροτες οι περισσοτεροι γλειφετε τους γερους του ΟΓΑ για κανα ευρο. Τεμπελιδες και αχριστοι του δημοσιου που λιγδωνη το εντερο σας οταν σας ταιζουν τζαμπα οι χωριατες.Υπαρχει αλλωστε παριμοια ειδικά για εσας.ΑΝ ΔΕΝ ΧΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ . ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΙΣΩΣ !!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Υ.Γ. ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΑ 42 ... ΕΛΕΟΣ ... ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΗΡΕ ... ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια και τα ίδια. Με παρατημένα τα τρακτέρ ( χωρίς πινακίδες) στα μπλόκα και οι καντίνες να είναι καλά. Πήγαινε μιά βόλτα στην Γευγελή να δεις που πάνε οι επιδοτήσεις. Όταν οι φορτηγατζήδες ή πιό πρόσφατα οι λιμενεργάτες έκαναν απεργία, σας είδαμε αγανακτισμένους να βάζετε φωτιά στην Κρήτη. Εσείς γιατί ταλαιπωρείτε τον κόσμο που πρέπει να μετακινηθεί σε καθημερινή βάση; Βλέπεις αν και ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν δουλεύουμε όλοι στην πόλη μας.

      Διαγραφή
    2. Στην Ενωση Γιαννιτσών . πόσο χρονών βγαιναν συνταξη;

      Διαγραφή
  17. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ . ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΙΣΩΣ !!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Υ.Γ. ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΑ 42 ... ΕΛΕΟΣ ... ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΗΡΕ ... ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε μου και γινανε αγροτες στο ονομα καποιου συγγενικου τους προσωπου.ολοι στους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΩΡΕς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕς ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕς ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΥΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ Ο ΑΓΩΝ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΓ. ΑΓΩΝΙΣΤΕς ΑΓΡΟΤΕς ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ......ΤΙΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΣΑΣ!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑς ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ,ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ .ΕΝΙΟΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ,Η ΦΡΑΓΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ,.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ Η ΔΕΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως εσείς το φτάνετε στα άκρα κλείνοντας τους δρόμους, μην επιτρέποντας την ελεύθερη διακίνηση προσώπων και αγαθών κάτι που προστατεύεται από το σύνταγμα. Κοινώς κ. πρώην συνδικαλιστά προβαίνεται σε παράνομη πράξη για να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΟΤΗ. ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙς ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ. ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΒΡΕΣΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΦΙΛΕ ΑΓΡΟΤΗ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΕΒΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΑΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙς!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ. ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΥΓ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ΜΕ -Η- ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΛΛΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Εεεεε ντραγκανηηηηηη

      Διαγραφή
  22. Οτα πριν μερικά χρόνια οι φορτηγατζήδες κλείναν τους δρομους και τα εργοστάσια κονσερβοποιίας δεν μπορούσαν να δουλεψουν εκει να βλέπατε κατανόηση από τους αγρότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιά μην πέφτετε στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού μην τους κάνετε αύτη την χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά Ελληνες προσέξτε μην πέφτετε σε μισοι και διχωνιες μας βάζουν να φαγωνοματε για να περνουν αυτοί καλά προσέξτε αυτό το λάθος ενωθείτε όλοι για το καλό της πατρίδας μας πάνε να καθαρίσουν ανοίξτε τα μάτια σας είναι αλήτες μη πιστεύετε κανενανννννννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ Η ΤΟ ΛΗ ,ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΗΣΤΗΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΠΛΕΥΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΤΩ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣΣΣΣΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΥΓ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ,ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ;;;;;ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΩΣ Κ.ΑΤΩΝΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΟΙ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΜΟΙ ΩΣ ΜΑΖΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ! ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

      Διαγραφή
  27. ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΗΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΗΖΗΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ - ΛΗ - ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟς ΚΑΝΕΝΟΣ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΕΝΤΑΞΕΙ; 2. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΞΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΤΑΗΔΩΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣς ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. 3. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ <> ΚΑΙ <> ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩς ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ....ΓΥΝΑΙΚΑ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.4. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!! ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ. φιλικά...........ΜΑΡΙΑ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΠΤΑΝ ΚΟΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΝΟΜΠ ΑΛΛΟΥ ΜΑΓΚΑ .ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΑΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΕ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ .Μ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καπταν αντε στα βαπορια σου γιατι μας τα επρηξες ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΠΤΑΙΝ οταν σαλπαρης για ταξιδεια μακρινα μην ξεχασεις την βαζελινη ενας αγροτης αγραμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. στον 3:21 το αφορολογητο μετα τα περσινα μπλοκα το εδωσε ο αριστερος τσιπρας αφου μας εβαλε δεκα νεους φορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ . ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΤΟ ΣΤΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ Η ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ? ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .... ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...???? ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ..... ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝΝΟΙΓΜΑ ΚΑΘΕ 1/2 ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 2ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ! ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΝΚΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΝΚΣ,ΤΑΝΚΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΚΤΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.