Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρίσιμες συνελεύσεις των αγροτών για τις κινητοποιήσεις



Ξεκίνησαν σε πολλές περιοχές της χώρας οι κινητοποιήσεις των αγροτών με τρακτέρ στους δρόμους, αλλά είναι εμφανές ότι η κατάσταση φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της, είναι πιο ήρεμη από πέρσι.

Σε κάθε περίπτωση η αυριανή ημέρα είναι καθοριστική και κρίσιμη γα την μορφή και τον τρόπο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας, οι εκπρόσωποι των οποίων συνεδριάζουν στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, η 18μελής Συντονιστική Επιτροπή που αναδείχθηκε από την Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο στον Τρίλοφο και στην οποία συμμετέχουν αγρότες- συνδικαλιστές από την Π.Ε. Πέλλας, θα συνεδριάσει στις 6.00 το απόγευμα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να αποφασίσει οριστικά τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν από δω και πέρα για τις κινητοποιήσεις. Δηλαδή, θα αποφασιστεί αν θα συγκεντρωθούν τρακτέρ σε κάποια κομβικά σημεία, αν θα ανοιγοκλείνουν ανά τακτά διαστήματα οι δρόμοι όπως πέρσι, ή αν θα δημιουργηθούν λίγα αλλά ισχυρά και δυναμικά μπλόκα σε κεντρικά σημεία, όπως π.χ. στους Ευζώνους και στον Προμαχώνα, στο αεροδρόμιο κ.λ.π.

Σε ότι αφορά στους αγρότες της Π.Ε. Πέλλας:

- Την Τετάρτη, στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας για να παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις της αυριανής συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής και να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.
- Στα Γιαννιτσά όπως εξήγησε ο πρόεδρος του -υπό σύσταση- Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας και μέλος της 18μελούς Συντονιστικής Επιτροπής Γιώργος Παπαδόπουλος «όλα είναι έτοιμα για να κατεβάσουμε τα τρακτέρ στους δρόμους, αν κάτι τέτοιο αποφασιστεί στην γενική συνέλευση της Θεσσαλονίκης».
- Υπενθυμίζουμε τέλος ότι από το πρωί σήμερα συγκεντρώνονται τρακτέρ στον κόμβο του Γυψοχωρίου, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης –Έδεσσας, όπως άλλωστε είχε αποφασίσει, καλώντας όλους τους αγρότες σε αγωνιστική ετοιμότητα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αν δεν κινητοποιηθούν όλοι οι Έλληνες θα μας ποιούν το αίμα είναι αδίστακτοιιιιιι δεν έχουμε μέλλον ούτε εμείς ούτε τα παιδιάας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεξτε. Να μην γινουν τα περσινα. "" Να δουμε και ξανα μανα να δουμε"" και στο φιναλε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον φετος να εισται οργανωμενοι. Οχι σαν περισι χυμα στο κυμα. Να υπαρχουν καθοδηγυτες ετσι οστε να ακουγετε η φωνη των αγροτων και οχι των αγροτοπατερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένουμε να δούμε την συμμετοχή του αγροτικού κόσμου για να καταλάβουμε ποιος εινε τελικά αυτός ο αγροτικός σύλλογος Σκύδρα και ποιους εκπροσοωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.