Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του ο ΦΟΑ στην Έδεσσα (φωτο)




ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 59-58
Μέσα από τα χέρια του έχασε το παιχνίδι ο ΦΟΑ στην αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Έδεσσας, για τη 14η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, στο παγωμένο ΔΑΚ Έδεσσας και έπεσε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Το ματς
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά και με τρομερή άμυνα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 8-16 στη λήξη της 1ης περιόδου. Πιο ισορροπημένο το 2ο δεκάλεπτο με τη διαφορά να παραμένει η ίδια και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το ΦΟΑ μπροστά στο σκορ με 20-28.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το +8 μέχρι και το τέλος του 3ου δεκαλέπτου (34-42), αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με φοβερή αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και με πρωταγωνιστή τον Χαραλαμπίδη, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Στα τελευταία δραματικά 4 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 59-57 ο Χαραλαμπίδης αστόχησε σε δύο βολές και έκανε φάουλ στον Μακρόπουλο, τον οποίο έστειλε στις βολές, όμως ευστόχησε μόνο στην πρώτη με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 59-58 για την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας.

Στα αρνητικά του αγώνα γι'ακόμα μια φορά η τραγική "πειραματική" διαιτησία που επέλεξε σε ακόμα ένα ντέρμπι η ΕΚΑΣΚΕΜ, αφού μαζί με τον Παπαδόπουλο Θ., δεύτερος διαιτητής ορίστηκε ο άπειρος Χατζηκώστας Α., ο οποίος έχασε πολλές φάσεις και άφηνε ατιμώρητο πολλές φορές και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ έδειχνε να μη γνωρίζει τα βασικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του ΦΟΑ να χάσει την υπομονή της και τη συγκέντρωση της και να χάσει τελικά το παιχνίδι στο κακό τελευταίο δεκάλεπτο. 

Μήπως θα έπρεπε η ΕΚΑΣΚΕΜ να φροντίσει τουλάχιστον στα ντέρμπι να ορίζει διαιτητές που να μπορούν να σταθούν και να σταματήσει τα πειράματα;

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χαραλαμπίδης με 16 πόντους και Τότλης με 14 πόντους. Από πλευράς ΦΟΑ σε μεγάλη μέρα ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα Τοπαλίδης με 18 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζάτσης με 14 πόντους (2 τρίποντα).

Την επόμενη αγωνιστική (28/1) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας τον Βαφύρα Δίου ενώ ο ΓΑΣ Έδεσσας αγωνίζεται στη Βέροια με τον πρωτοπόρο πλέον ΑΟΚ. 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(8-16), 2o(20-28), 3o(34-42), 4o(59-58)

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Λούσης): Mποζίνης, Γεωργιάδης 3(1), Υφαντίδης 10(1), Λούσης, Τσολάκης 5(1), Τεντζέρης, Τότλης 14(1), Αδάμ, Βεκόπουλος 3(1), Δουλκερίδης, Χαραλαμπίδης 16, Δοδόπουλος 8.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 18, Ζέρζης, Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ 1, Αβραμίδης 8(2), Τόπκας, Μακρόπουλος 12(1), Αργυρός, Τζάτσης 14(2).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 comments:

  1. Είναι κουραστικό και συναμα ντροπή κάθε παιχνίδι εκτός έδρας Για τον Φοα να αποτελεί αφορμή για βγουν στην επιφάνεια κόμπλεξ, πειράματα και ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Η εκασκεμ είναι απαράδεκτη και οφείλει να μεριμνυσει άμεσα,άμα θέλει μπορεί να ανεβάσει την Βέροια από τώρα να μην παίζει με τον ιδρώτα των παιχτών. Η Έδεσσα με κανονικούς διαιτητές θα τελείωνε το ματς με 3 παίχτες καθώς από το 1 μέχρι το 40 μόνο τραβούσαν και έπαιζαν κάτι άλλο πέραν του μπάσκετ. Ντροπή και πάλι ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΑ ΑΠΟ ΕΚΑΣΚΕΜ. ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΝΑΝ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤΗ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ηταν μονο χθες φιλε, μεσα σε Πανεδεσσαικο και Σκυδρα ηταν χειροτερα, τους περιμενουμε ομως κατι τετοιους απιθανους στην Αριδαια

      Διαγραφή
  3. Καλοτση αποστολή εξετελεσθη.... Αυτόν τον Θεόφιλο τον έχετε βαφτίσει και Α1 πανάθεμα σας... Δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε ένα εύκολο ματς. Καλά για τον άλλον τον κοντό δεν το συζητάμε καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μπάσκετ ρε κομπλεξάρες και ας ανέβει η Βέροια ή όποιος αποφασίσετε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράζετε τον Τζίμο που είναι υπέρβαρος και είναι καλύτερος από όλους τους τραγικούς που περιφέρονται στα παρκέ με μια σφυρίχτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προφανώς και κανένας σας δεν ήταν στο γήπεδο εχθές...!! κανένας όμως..!! αν έχει παράπονα εχθές η ομάδα της Αριδαίας, απο τους όντως ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ διαιτητές, τότε τι να πέι και ο ΓΑΣ? και όσοι ήταν στο γήπεδο προφανώς και είδαν. ο πάγκος της αριδαίας σε κάθε φάση, αλλά σε κάθε φάση διαμαρτυρόταν..!! μπήκε τουλάχιστον 4 φορες κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μέσα και δεν πήρε παρα μόνο μια τεχνική ποινη, στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου... το νουμερο 10 της αριδααίας έκανε τουλάχιστον 2 αντιαθλητικά φάουλ με πιο χαρακτηριστικο αυτό, πάνω στο Τότλη σε προσπάθεια λέι απ.!!
    Σαφώς υπήρχαν και φάσεις που δεν τις έδωσε υπέρ τις αριδάιας, αλλ΄΄α όχι να βγείτε και παραπονούμενοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.!! αν ειναι δυνατόν.!!
    σε προηγούμενα παιχνίδια μπορεί όντως να σας έσφαξαν, δεν έχω άποψη, αλλά στο χθεσινό μην τρελλαθούμε κιόλας..!! Παρεπιπτόντως υπάρχει σε βίντεο όλο το παιχνίδι όποιος θέλει μπορει να το ζητήσει να το δεί.!!
    Το παιχνίδι το χάσατε απο την υπερβολική σιγουριά σας, και απο το πάιθος, που έδειξαν τα παιδια της έδεσσας.!!
    Ξαναλέω, ΤΡΑΓΙΚΗ η διατησία, αλλά σαφώς όχι κατά της αριδαίας.
    Επίσης ανώνυμε του 1:55, αν ήσουν στο γήπεδο, και λές ότι λές, πραγματικά λυπάμαι. πραγματικά όμως.. γιατί έχετε πάρα πολύ καλή ομάδα όντως, αλλά πρέπει να στηριχθεί με αλήθεις και όχι με υποθέσεις.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο αντιαθλητικο ρε παπαρα; που οι δικοι σου επαιζαν μονο τα χερια; που βαζανε καλαθι και πανηγυριζε ολος ο παγκος μεσα στον αγωνιστικο χωρο λες και μπηκε γκολ; μαλλον εκει στην Εδεσσα το ασπρο μαυρο πατε να κανετε. Σιγουρα επαιξε με παθος η Εδεσσα χθες αλλα με σοβαρη διαιτησια το ματς θα τελειωνε με 20 ποντους διαφορα υπερ της Αριδαιας. Εσυ πρεπει να εισαι τελειως ασχετος και ανεβαστε βιντεο μην τα κρατατε για σας.

      Διαγραφή
    2. Το 15 του ΓΑΣ ηταν ο πιο καθαρος παικτης παντως φιλε Εδεσσαιε..

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

      Διαγραφή
  8. Χαχαχαχ αδικήθηκε ο γας παιδιά..λοιπόν εγώ θα στείλω επιστολή στην εκασκεμ Να τους πω ότι δεν φτάνει πού ξεφτιλιζεστε λένε και οι εδεσσαιοι ότι τους σφαξατε..βρε τραχανά γιατί να θέλει η βεροιασκεμ να αδικήσει την εδεσσα ; μήπως τους απειλείς ή θα πας εκεί μέσα και θα τους κάνεις κανένα διπλο μήπως ; με 40 λεπτά χαντμπολ πήρατε την νίκη μαι θες να δεις και το βίντεο.. δειξτο στον αερωπο μπας και πάρει κανέναν απ ι εσάς να κάνει πρωταθλητισμό Επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 7 της Έδεσσας σεμινάριο για άμυνα με χέρια έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίο το τζούντο πάντως ρε παιδιά.Πολύ ωραίο άθλημα.Δίκαια κέρδισε ο Φέτα Χριστάκης. Ο χόντρος ας βρίζει σπίτια. Όταν κερδίζετε οι Εδεσσαίοι σας βγαίνει ο πραγματικός χαρακτήρας σας. Την επόμενη φορά με κράνη πρέπει να είναι οι αντίπαλοι. Άλλα έχει ο καιρός γυρίσματα.. Μακάρι να ξαναβρεθούν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες. ΕΚΑΣΚΕΜ, προβίβασε την Βέροια από τώρα και άσε τις υπόλοιπες ομάδες να χαρούν μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχθες ημουν στον αγωνα και υποστιριζα φ.ο.α γιατι ειμαι απο αριδαια ως ενα σημειο εχει δικιο ο φ.ο.α αλλα καλα ειναι να αναλογιστουν και αυτοι τα λαθη τους.στα τελευταια πεντε λεπτα ειμασταν εννια ποντους μπροστα και χασαμε καθαρα απο δικα μας λαθη πουθενα δεν επηρεασε η διαιτησια το ματς.να αναρωτηθουμε ενα απλο πραμα κερδιζουμε εννια ποντους και τρεχουμε στην επιθεση λες και χανουμε εμεις με εννια ποντους και κανουμε το ενα λαθος μετα το αλλο.δεν περιγραφω αλλο αλλα δεν φταιει παντα μονο η διαιτησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σημειο που λες η διαφορα ειναι στους 9 και αντι για βηματα ο διαιτητης δινει καλαθι και φαουλ υπερ της Εδεσσας. Η αντιδραση του διαιτητη ηταν ενταξει κανουμε και λαθη τι εγινε. 2-3-4 τετοια λαθη κρινουν παιχνιδια καλως η κακως.

      Διαγραφή
    2. Καλος η κακος εχθες η ομαδα δεν ειχε την στοφα του νικητη και στα κρισιμα σημεια φανηκε να ειναι πολυ λιγη.εχω δει σχεδον ολα τα ματς και αλλες φορες ζοριστικαμε αλλα η ομαδα ειχε την ψυχραιμια να αντιδραση και να κρατησειτο ροζ φυλλο,αυτο εχθες ελειπε απο την ομαδα για αυτο και στο τελος χασαμε.

      Διαγραφή
    3. Oπότε για σένα 6:49 όποια ομάδα δε βρεθεί σε σούπερ μέρα να χάνει.

      Διαγραφή
  12. 3:46.πέραν του να βρίζεις δεν κερδίζεις κάτι.. το βίντεο υπάρχει ζήτα το να το δείς..τωρα αν ειμαι εγω ο άσχετος και συ ο σχετικός άστο καλύτερα. ξαναλέω. η διατησια ήταν τραγική.αλλά όχι ότι έχασες και από αυτήν. 4:12, πέραν των χαρακτηρισμών, το παιχσνίδι το είδες? γιατί κόσμο δεν πολυείχες...και αν είσαι από την ομάδα, πραγματικα σε λυπάμαι.!! 5.18: όπως λές ήσουν στο γήπεδο.!έχασες απο διατησία εχθές? και πόσο αρνητική ήταν η διαιτησία έτσι ώστε να σε κάνει να χάσεις δικό σου παιχνίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως και ημουν στο γηπεδο χθες. Αν οι διαιτητες εδιναν σωστα τα φαουλ και απο τις 2 πλευρες θα πρεπε να μη συμπληρωνει πενταδα στο τελος ο ΓΑΣ. Σιγουρα με τοσο ξύλο που εφαγαν οι παικτες του ΦΟΑ στο τελος μιλησε και η κουραση αλλα καποια βηματα που δεν εβλεπαν και γινοντουσαν καλαθια και φαουλ, κατι φαουλ που δεν εδιναν στους παικτες του ΦΟΑ και ηταν στο τελος εκαναν τη διαφορα.

      Διαγραφή
  13. Χ ω ρ ι α τ ε σ μια ζωή χωριάτες αυτό είστε. Γκρίνια βλάχομαγκιες και πάντα σας κυνηγάνε , το ότι έχετε πέντε μόνο παίχτες το περνάτε στο ντούκου. Δε θα βγείτε 1η γιατί δε μπορείτε να είστε 6 σοβαροί παίκτες λόγω στρεπκου σε όλα τα παιχνίδια. Θα πάτε τελικό μπράβο μέχρι εκεί είστε .. Μη μας ζαλίζετε κάθε εβδομάδα φθάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι πρεπει για να τερματιζουμε καθε χρονο πανω απο Εδεσσα

      Διαγραφή
    2. Δε χρειαζονται παραπανω παικτες για να κερδιζεις την Εδεσσα το χαβαλε μας κανουμε και εσεις χτυπιεστε να ανεβειτε καμια θεση παραπανω καθε χρονο. Στον τελικο ελατε να μας δειτε...

      Διαγραφή
  14. ...ο ΦΟΑ δεν έχασε το παιγνίδι από τα χέρια του....το πήραν με σχέδιο, με το έτσι θέλω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμα το ξεραμε στην Αριδαια οτι το διπλο στη Βεροια θα ετσουζε τοσο ωστε να κανετε τα αδυνατα δυνατα για να χασει η ομαδα απο καθε φετα και καθε βλαχοτυρι θα χαναμε για να σας γλυτωσουμε απο το ξεφτιλικι. Οσο για τους Εδεσσαιους τι να πω;;;; οταν ο σβερκος εχει πριστει απο τη πολυ φαπα κατι τετοιες νικες ειναι για σενα σαν να πηρες την Ευρωλιγκα. Αλλα οσο και να χαιρεσαι play off δε θα πας γιατι η Ναουσα θα σε περιποιηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τόσα χρόνια στη φάπα είστε βρε χωριάτες..τόσες Έδεσσες πέρασαν από Γ' Εθνική...το παιχνίδι το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε...τώρα αν κλαιγόταν όλος Ο ΦΟΑ όπως κάνει συνήθως επειδή νομίζει ότι η πορεία του αξίζει σεβασμό και επιείκεια είναι δικό του θέμα. Μπράβο στον ΓΑΣ και σε όσους συμπαραστάθηκαν στο τσίρκο των διαιτητών, αλλά και στο παγωμένο αλλά καυτό από κόσμο ΔΑΚ Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αστεία σχόλια...αστεία πραγματικα.
    Εγω που είμαι ουδέτερος, μπορω να πώ τι ειδα? ειχες 3 φορες 11 πόντους διαφορά.
    0-11 ξεκινάς.
    Το σκόρ φτάνει 33-36, και ξαφνικα με δυο φαουλ εφευρεύσεις πάει 34-42.
    Η διαιτησια ήταν απαραδεκτη γενικότερα.
    Αλλα όχι και να κλαίγεσαι όταν έχεις δικό σου παιχνίδι.
    Μην τρελλαίνεστε, χάσατε για πολλούς λόγους, και σιγουρα ΟΧΙ απο διαιτησια.
    Όπως είπε και καποιος παραπάνω 4 φορές μπήκαν στον γήπεδο οι προπονητες της ΑΑΡιδαίας. και στην πρώτη που μπήκε για διαμαρτυρία ο προπονητης του γας, του έκαναν, σωστα, παρατήρηση για τεχνική ποινη.
    Ψαχτείτε λοιπόν να δείτε τι φταίει, σίγουρα θα ειστε τελικο όπως δείχνουν τα πραγματα, και αν θέλετε, και επειδη περάσατε στην βέροια μπορειτε να το ξανακάνετε..αλλά αφήστε τις γκρινιες.
    Και για να μην ξεχνιομαστε, χάσατε απο μια ομαδα που στο πρώτο δεκάλεπτο ειχε 8 λάθη, και συνολικά 15!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το λέει άλλωστε και το τελικό σκορ...ο ΦΟΑ...η ομάδα με 85 πόντους σε κάθε παιχνίδι...έπεσε στους 58 από τον εξαιρετικό στο τελευταίο 5λεπτο και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ΓΑΣ Έδεσσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς ουδετερε βγάλε το κασκόλ του γας που φοράς εκτός αν δεν έχεις θέρμανση και κρυωνεις,καταδευτερον η Αριδαία βάζει 85 πόντους μέσο όρο όταν παίζεται μπάσκετ και όχι κατς. Πληροφοριακά και για μη μπερδεύεσαι ουδετερε φίλε μας.

      Διαγραφή
  19. Μητωνα θα λεμε και θα κλαιμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολυ γουσταρω να βλεπω τους πληρωμενους να κλαιγονται για το τιποτα. Χωριατες ολοι σας θα ειστε μια ζωη και αυτο δεν αλλαζει ουτε στην Α1 να παιξετε. Και εδεσσαιοι και αριδαιωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Βεροιώτη πέταξες 20 χιλιάρικα σε χοντρογιαννουζάκους και σε γλεντήσαμε για χαβαλέ και τρέχεις να με προλάβεις με τις διαιτησίες, κακομοίρη!!!!

      Διαγραφή
    2. Εισαι τοσο ηλιθιος που δεν καταλαβες οτι και εγω απο την αριδαια ειμαι...

      Διαγραφή
  21. Μιλάνε οι Βεροιώτες που ο προπονητής τους, ο Θεός να τον κάνει προπονητή...μπαίνει μέσα στο γήπεδο και εμποδίζει τους αντιπάλους...αηδία είστε! Πόσο πονάτε για την ήττα από τον ΦΟΑ μέσα στο εξοχικό τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε αλανια αφου οποιος και να ανεβει του χρονου θα ειναι σακος του μποξ οπως γινεται τοσα χρονια οποιος και ν ανεβει τι μαλωνετε μεταξυ σας;
    Βαλτε το βιντεακι στο youtube παντως να δουμε να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το καλυτερο σχόλιο.όποιος και να ανεβει σε δυο χρόνια θα πέσει με μηδέν νίκες. με πορδές δεν βάφονται αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΤΣΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελος οι "φιλικες" σχεσεις αναμεσα στις 2 ομαδες απο οτι φαινεται. Για κατι υπερβαρους τυπακους που εχουν περασει και απο Αριδαια και οταν ο ΓΑΣ περασε μπροστα μπηκαν μεσα να πανηγυρισουν βριζοντας , να πω οτι εχει ο καιρος γυρισματα. Οι ηττες ακομα και ετσι ειναι στο προγραμμα , αλλα τετοιες συμπεριφορες δεν ξεχνιουνται ευκολα.

    Υ.Γ. Αυτος που μαρκαρε τον τζατζη ξεκολλησε η ακομα αγκαλιτσα τον εχει ? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελπιζω αυτα που γραφονται ν γραφονται απο φιλαθλους.. Να τους κανει ο θεος... Και οχι απο παικτες και τους τριγυρω γτ ειναι κριμα.. Τ οτι και οι δυο ομαδες ηταν τραγικες ηταν οφθαλμοφανεστατο... Το οτι οι διαιτητες ηταν ανυπαρκτοι παλι το ιδιο... Δν ευνοησαν κανεναν απλα δν ξερουν τ ν κανουμε... Απλα ειναι τ πραματα καποιος χανει κ καποιος κερδιζει... Ο ηττημενος ας τ δει σαν μαθημα για ν βελτιωθει εκει που δν ηταν καλος. Stop στην μιζερια των σχολιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΟΥΙΖ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.