Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίδρυση Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας



Στην Έδεσσα  ιδρύεται Σύλλογος  Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας από δημότες και φίλους.
Καλούμε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια η οποία είναι αναγκαία με τα σημερινά προβλήματα νοσοκομειακής περίθαλψης που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25-1-2017 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας στην περιοχή καταρρακτών.
Σας περιμένουμε γιατί πρέπει και επιβάλλεται να αγωνιστούμε όλοι μαζί γιατί η υγεία είναι αγαθό και το δικαιούνται όλοι.
Ο σκοπός της ίδρυσης του Συλλόγου αυτού  όπως θα ορισθεί και στο καταστατικό του, είναι η  εξασφάλιση, αποδοχή και αξιοποίηση δωρεών, επιχορηγήσεων και δράσεων  που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού, της υλικοτεχνικής και κτιριακής υποδομής του Νοσοκομείου της Έδεσσας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. "ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ"? ..."Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!"...ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ? Ε?...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ"...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ "ΕΧΟΝΤΩΝ", ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ" (ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ!!!)..ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ (ΛΕΝΕ)...ΣΙΓΟΥΡΑ Η "ΑΡΧΟΥΣΑ" ΤΑΞΗ (ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ "ΣΙΛΩΑΜ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΒΡΩΜΙΕΣ" ΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!) ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ "ΘΕΑΡΕΣΤΟΥ" ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ (ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ-ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ"!!!!)... "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ "ΣΩΣΕΤΕ", ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ?...ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΦΑΝΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ!!! ΟΥΣΤ), ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ "ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ" ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ "ΟΡΓΑΝΑ ΕΘΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ"!!!...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ (Η' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ?)...ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣΚΑΡΕΥΤΗΚΕ "ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ....Η "ΑΡΧΟΥΣΑ" ΤΑΞΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ...ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ, ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΟ Ν' ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ,,,,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ Ν' ΑΠΛΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ!!! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ!!!...ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΛΟΓΚΑΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "ΜΠΟΡΕΙΤΕ"!!! ΚΑΛΑ "ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:11 π.μ.
      ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
      ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή οι φίλοι του Νοσοκομείο Έδεσσας, δεν είναι και φίλοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών;
    Γιατί πρέπει να δημιουργηθεί Σύλλογος για τα αυτονόητα;
    Οι συμμετέχοντες θα είναι πάλι τα ίδια πρόσωπα που συμμετέχουν και σε άλλους 10-20 συλλόγους και τι τελικά επιδιώκουν με την πολύπλευρη αυτή συμμετοχή τους;
    Δηλαδή αυτοί που δεν συμμετέχουν φανερά σε Συλλόγους Σωματεία και άλλες ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργανώσεις αλλά ενεργούν αθόρυβα και μεθοδικά δεν προσφέρουν έργο;
    Μήπως τελικά πίσω από αυτές τις κινήσεις βρίσκονται πρόσωπα που επιδιώκουν αφενός μεν την αυτοανάδειξή τους, αφετέρου την προώθηση κομματικών ή άλλης μορφής οικονομικών κλπ συντεχνιακών συμφερόντων;
    Μήπως τελικά το αυτονόητο (η ΥΓΕΙΑ) έχει γίνει ζητούμενο και ορισμένα κομματικά στελέχη παρατάξεων κατευθύνουν εμάς τους ανυποψίαστους και από αυτό το μετερίζι;
    λέω μήπως;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΕΧΟΝΤΕΣ ΣΡΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.07 Άσε τις φιλοσοφίες σου, έλα στη συνάντηση παρακολούθησε την πορεία του Συλλόγου και μετά γράψε τα συμπεράσματά σου. Γέμισε ο Νομός Πέλλας από επαναστάστες του καναπέ σαν και σένα.

      Διαγραφή
  3. Οι τοπικοί άρχοντες άφησαν τη σφραγίδα τους όταν δούευαν εκεί. Τώρα αν το μελάνι ήταν χρυσό η μαύρο οι πολίτες θα το κρίνουν. Μικρή κοινωνία και βγάζει τον καθένα μας "ακτινογραφία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.