Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φανή Τουμπουλίδου: «Φωτογράφος της Χρονιάς» με βραβεία και διακρίσεις στην Ευρώπη! (φωτο)




«Φωτογράφος της Χρονιάς» στην κατηγορία Media & Documentary στον διεθνή σύλλογο SWPP του Λονδίνου, αναδείχθηκε η 21χρονη Γιαννιτσιώτισσα, Φανή Τουμπουλίδου, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον σχετικό διεθνή διαγωνισμό. 

Ο «Φωτογράφος της Χρονιάς» σε κάθε κατηγορία προκύπτει από τα χρυσά βραβεία που έχουν κριθεί από όλους τους μήνες του 2016. Και για αυτή την διάκριση υπάρχουν 3 θέσεις. Η Φανή Τουμπουλίδου κατάφερε και απέσπασε την 3η θέση!

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής σύλλογος SWPP είναι ένας φορέας στον οποίο  συμμετέχουν φωτογράφοι από όλο τον κόσμο και οι φωτογραφίες που κρίθηκαν συνολικά το 2016 ήταν πάνω από 10.000!

Υπενθυμίζουμε ότι η Φανή Τουμπουλίδου έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία στη φωτογραφία πριν καν τελειώσει τις σπουδές της. Πρώτα ήρθε το Χρυσό βραβείο στο Λονδίνο και μετά ακολούθησε νέα διάκριση στη Νάπολη της Ιταλίας για 2 φωτογραφίες της στο 6ο διεθνές συνέδριο του PWS (Διεθνής Κοινότητα Επαγγελματιών Φωτογράφων) ανάμεσα σε κορυφαίους του είδους από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Τώρα αποσπά την τρίτη -και σημαντικότερη- διάκρισή της με την ανάδειξή της στο Λονδίνο σε «Φωτογράφο της Χρονιάς».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.