Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκησε η Δόξα Εξαπλατάνου, προκρίθηκε ο ΜΑ Πέλλας (βίντεο)




Μέσα σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα διεξήχθη σήμερα στην Πέλλα ο επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας ΜΑ Πέλλας – Δόξας Εξαπλατάνου, στα πλαίσια του κυπέλλου ερασιτεχνών - ΕΠΣ Πέλλας, περιόδου 2016-2017. Το σφύριγμα της  λήξη του αγώνα βρήκε τη Δόξα Εξαπλατάνου νικήτρια με σκορ 2-1, όμως την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό πήρε ο ΜΑ Πέλλας υπερασπιζόμενος τη νίκη του με σκορ 3-2 μέσα στον Εξαπλάτανο.

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες με τη Δόξα να φαίνεται να ελέγχει το παιχνίδι το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 10΄ο Θωμάς με δυνατό σουτ.  Λίγες οι ευκαιρίες στη συνέχεια για γκολ με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. 

Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ακολουθήσει ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους  στο πρώτο δεκάλεπτο με γκολ που πέτυχε ο Σαλίκας αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα. 
Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων που έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Ζώγα, που ύστερα από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε άουτ. 
Η Δόξα προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Λεμονάκη στο 72΄να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ, κάτι που πέτυχε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον Τσόλκα. 
Στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν σημειώθηκε αξιόλογη φάση και το εισιτήριο της πρόκρισης για το μεγάλο τελικό πήρε ο ΜΑ Πέλλας, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των: Φωτία - Κουπαράνη - Αλατζά
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΑ Πέλλας (Μαυροβουνιώτης): Μουρζίδης, Πανταζίδης, Παναγιωτέλης, Σιαματας, Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Κατσανακσής, Σιάγκας, Τζιότζιος, Ρέκος (Μπρατσούδης-Ζώγας), Σαλίκας (Παλιαικος). 

Δόξα Εξαπλατάνου (Σαπουντζής): Δημητριάδης, Θωμάς, Τσόρμπας Ε., Ντόγκαρης (Παρτσανάκης), Κουντουράς, Κοντακτσής, Ουζούνης, Τσόρμπας Δ.(Καραγλάνης), Τσόλκας, Μποζίνης (Λεμονάκης), Καραδήμος.

Δείτε στιγμιότυπα και φωτογραφίες του ημιτελικού:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.