Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκησε και κλείδωσε δεύτερη θέση ο ΦΟΑ, 90-70 τον Πανεδεσσαϊκό (βίντεο)




Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΦΟΑ στο ΔΑΚ Αριδαίας με αντίπαλο τον φιλόδοξο Πανεδεσσαϊκό, τον οποίο νίκησε για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ και κλείδωσε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση που του δίνει πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των Play off.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο και τον Πανεδεσσαϊκό να έχει ελαφρύ προβάδισμα τεσσάρων πόντων (17-21). Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να πατάνε κυριολεκτικά γκάζι πετυχαίνοντας 38 πόντους και συνολικά 55 στο ημίχρονο και να ξεφεύγουν στο σκορ (55-36).

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κρατάνε σταθερά τη διαφορά και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με νίκη του ΦΟΑ με τελικό σκορ 90-70.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζάτσης, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με 6 τρίποντα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπεγλόπουλος που σημείωσε 22 πόντους. Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του Στρέπκου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά σκοράροντας 14 πόντους. Από πλευράς Πανεδεσσαϊκού ξεχώρισαν Ιωσηφίδης και Ντουλαβέρης που πέτυχαν από 15 πόντους.

Με απουσίες αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες αφού εκτός αποστολής για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν οι Αβραμίδης, Παπαβραάμ, Αργυρός και Αμανίδης, ενώ από πλευράς Πανεδεσσαϊκού δεν αγωνίστηκαν Χατζηχαρίσης και Θεοδώρου.
Άριστα τα πήγαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ταρενίδης Κ. και Ευφραιμίδης Στ., οι οποίοι δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα.

Την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική (18/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Αλεξάνδρεια, ενώ ο Πανεδεσσαϊκός υποδέχεται τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δείτε στιγμιότυπα από τη χθεσινή αναμέτρηση μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(17-21), 2o(55-36), 3o(68-48), 4o(90-70)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Κανονίδης Γ. 2, Σαμαρτζίδης 2, Τοπαλίδης 10, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 22, Τόπκας 2, Ζέρζης, Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 12(2), Στρέπκος 14, Τζάτσης 26(6).

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος): Πέτκος 7(1), Ιωσηφίδης 15(1), Καραϊσαρίδης, Γιαννούλτσης 7(1), Χατζηχαρίσης, Τσάμης 4, Τότλης 13(1), Κληντσάρης 4, Ντουλαβέρης 15, Μάρκου 5(1).

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.