Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαγράμμιση τμημάτων οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



«Καθώς συνεχίζεται η διαγράμμιση επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σε συνεργασία με τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε νέες παρεμβάσεις σε σημεία του οδικού δικτύου που αφορούν τη γενικότερη συντήρηση. Δεδομένων των περιθωρίων που έχουμε ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας που χρησιμοποιούν καθημερινά τους δρόμους της περιοχής μας για τις μετακινήσεις τους» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο πλαίσιο της παρακολούθησης του έργου. 
Το έργο υλοποιείται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας. 
Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, η διαγράμμιση του οδοστρώματος στο τμήμα «Έξοδος Ριζαρίου (διασταύρωση Σεβαστειανών) - Σεβαστειανά – Σκύδρα – όρια Π.Ε. Ημαθίας» ενώ θα γίνουν ανάλογες εργασίες στο οδικό τμήμα Νέας Ζωής – Αψάλου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θέλουμε δρόμους
    Θέλουμε διαγραμιση
    Και παιδικη χαρά στο χωριό μάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.