Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα τριήμερο γεμάτο χαμόγελα & ποδόσφαιρο στο "1ο Joga Bonito Fairplay Tournament" (φωτο)


Ένα τριήμερο γεμάτο παιδικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε στο αθλητικό κέντρο Joga Bonito την Κυριακή (23/4). Το γήπεδο γέμισε από παιδικά χαμόγελα και χάρισε χαρά και απόλαυση σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε πολύ τις ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας και ιδιαίτερα τον Χρήστο Χατζηγιαννίδη, του Εδεσσαϊκού, του Εθνικού Γιαννιτσών, του Ολυμπιακού Γαλατάδων, του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, της Σκύδρας και των Προμάχων.

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας παρά το βεβαρημένο σας πρόγραμμα. Να είστε γεροί, να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να συνεχίζετε το όμορφο έργο σας!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους διαιτητές της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, Μιχαηλίδη Γεώργιο, Μιχαηλίδη Θεόφιλο, Μιχαηλίδου Δήμητρα, Λαμπρίδη Γεώργιο, Παρούτογλου Κυριάκο και τον κύριο Καρακελιδη Δαμιανό για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή του 1ου Joga Bonito Fairplay Tournament. Eυχαριστούμε πολύ και τους εθελοντές, ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αριδαίας για την διάθεση και την προσφορά τους.

Ακαδημία Joga Bonito

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τριήμερο Joga Bonito Fairplay Tournament:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.