Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο: Γιατρός που πέθανε είχε 1,7 εκατ. ευρώ στο χρηματοκιβώτιό του



Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων του  Ιωάννη Παντελιδάκη στο γραφείο του ξενοδοχείου του, και πλέον αναμένεται η καταμέτρηση των χρημάτων και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  τα χρήματα που βρέθηκαν στο γραφείο του αγγίζουν το ποσό του  1,7 εκ. € και έχουν ήδη κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.  

Από βδομάδα αναμένεται η αποσφράγιση και του σπιτιού ώστε να γίνει η καταμέτρηση και των περιουσιακών στοιχείων που διατηρούσε εκεί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και ακολούθως θα ανοίξει η διαθήκη του εκλιπόντος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ?...ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ???...ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΛΕΩ ΕΓΩ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενας απο τους κληρονομους ειμαι και εγω ηταν θειος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!"...ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΗΜΑ...ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΚΡΑΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.