Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Τρίτη 2 Μαϊου ξεκινούν οι εκπτώσεις στην αγορά



Την Τρίτη 2 Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή η ενδιάμεση ανοιξιάτικη εκπτωτική περίοδος στα καταστήματα των τοπικών αγορών. 

Λόγω της υποχρεωτικής αργίας της πρωτομαγιάς, η εκπτωτική περίοδος για το 2017 θα ισχύσει από την Τρίτη 2 Μαϊου έως και το Σάββατο 14  Μαϊου 2017.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέρα από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Επίσης, η νέα συμφωνία με τους δανειστές, στις περίπου 75 σελίδες της περιλαμβάνει και τη λειτουργία των καταστημάτων. Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή σε ότι αφορά στο ζήτημα της Κυριακής. Στο προσχέδιο των δυο μνημονίων υπάρχει η πλήρης κατάργηση των περιορισμών στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Είτε υπάρχουν περιορισμοί στον τόπο όπου δραστηριοποιούνται τα καταστήματα, είτε υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν στο μέγεθος του καταστήματος, αυτοί καταργούνται και έτσι ανοίγει ο δρόμος για πλήρη λειτουργία όλων των καταστημάτων τις Κυριακές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εκπτωσεις θα εχει, πελατες στα μαγαζιά θα έχει;;;;;; Αν δεν εχει ο αγρότης η αγορα ειναι τελειωμενη. Φυσικά ο αγροτης ειναι τωρα ταντελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.