Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To 2o ΓΕΛ Γιαννιτσών για 2η συνεχή χρονιά πρώτο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Επιχειριματικότητας Νέων Young Business Talents




Όσο απίστευτο...Τόσο αληθινό... αναφέρουν οι μαθητές και μαθήτριες στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Σχολείου τους. Για 2η συνεχή χρονιά πήραμε το 1ο Πανελλήνιο βραβείο στο διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων Young Business Talents με τη ομάδα ΚΕΡΑΥΝΟΙ !!!!!! 

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας της Α΄ τάξης Κρουσταλέλη Παναγιώτη,  Μιχάλογλου Γιάννη,  Μπαλλή  Αλέξανδρο,  Καζαλτζή  Ελευθερία και στην καθηγήτρια τους κ. Μαρία Χατζηγεωργίου, γι αυτήν την πολύ δύσκολη νίκη που κατάφεραν!!!! 

22.412 μαθητές – 1.046 σχολεία, αυτά είναι τα φετινά στοιχεία του διεθνούς διαγωνισμού, Young Business Talents  που στοχεύει να προσφέρει στους μαθητές λυκείων και επαγγελματικών κέντρων εκπαίδευσης την ευκαιρία να διαχειριστούν τη δική τους εικονική εταιρία, προσφέροντάς τους μια «καθαρή» εικόνα του μέλλοντος τους.

Ο διαγωνισμός έχει έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο, διεθνές χαρακτήρα, καθώς φέτος επεκτάθηκε περαιτέρω, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά το Μεξικό ενώ είναι η 4η χρονιά του διαγωνισμού στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός τελικός του εικονικού αυτού προσομοιωτή επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στις 22 Απριλίου 2017. 
Οι μαθητές που συμμετείχαν, διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του καλύτερου εικονικού επιχειρηματία προέρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς στο πρόγραμμα συμμετείχαν φέτος σχολεία από 51 διαφορετικούς νομούς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.