Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φοιτήτρια έκοψε το πέος 54χρονου που πήγε να την βιάσει!


Μια φοιτήτρια Νομικής έκοψε το πέος ενός άνδρα, όταν εκείνος προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο σπίτι της, στο κρατίδιο της νότιας Ινδίας Κεράλα.

Η 23χρονη κοπέλα βρισκόταν αργά το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι της στην πρωτεύουσα της Κεράλα, την Θιρουβανανταπουράμ, όταν, όπως κατήγγειλε, δέχτηκε επίθεση από τον 54χρονο, ο οποίος είχε πει στην οικογένειά της ότι είναι θρησκευτικός γκουρού!  Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, στην προσπάθεια της να γλιτώσει από την επίθεση, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το πέος!
Ο άνδρας Χαρί Σουάμι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Τελικά μετά από επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας την κακοποιούσε σεξουαλικά επί σειρά ετών, ενώ η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος ανηλίκου και για βιασμό.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι γονείς της φοιτήτριας δεν γνώριζαν τίποτα για τις επιθέσεις του Σουάμι, τον οποίο καλούσαν να πραγματοποιεί τελετές και να μένει στο σπίτι τους!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.