Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές δημοτικού στις Σέρρες (φωτο)



Εκδρομικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου ανατράπηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί, στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι μαθητές είναι από δημοτικό του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους.
Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το πούλμαν δύο άτομα, ελαφρά τραυματισμένα. Στο λεωφορείο επέβαιναν δεκατρείς μαθητές, δεκαοκτώ γονείς, και τέσσερις δάσκαλοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πυροσβεστικού Σώματος τραυματισμένοι είναι επτά ενήλικες και τρεις μαθητές.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το ατύχημα συνέβη όταν φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του και να ανατραπεί.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.
Ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε και αναζητείται.
Φωτο:star


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.