Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Εθνικού Αριδαίας



Το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής ολοκληρώθηκε και ο Εθνικός Αριδαίας, η ομάδα μας τα κατάφερε και πέτυχε την άνοδο της στην Α' Ερασιτεχνική. Ήταν κατά γενική ομολογία το δυσκολότερο πρωτάθλημα και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων.

Πολλά συγχαρητήρια στους απόλυτους πρωταγωνιστές, στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, που πίστεψαν στο όραμα μας και πέτυχαν αυτό που φάνταζε δύσκολο στην αρχή. Στους προπονητές μας, το ιατρικό επιτελείο, τους χορηγούς  και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν στον στόχο μας...

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Θύελλας Σαρακηνών και την δευτεραθλήτρια ομάδα του Άρη Υδραίας για την άνοδο τους και σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Πέλλας και σε όλους τους φορείς για την διοργάνωση του πρωταθλήματος παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου καλό καλοκαίρι και επιστροφή στα γήπεδα με ωραιότερο θέαμα...

Με τιμή 
Δ.Σ Εθνικού Αριδαίας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.