Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του προέδρου Σ.Ε.Α.Σ. Πέλλας στις εγκαταστάσεις του ΚΕΜΕ



Στις εγκαταστάσεις του ΚΕΜΕ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Σ. Πέλλας κ Μηνάς Νικόλαος συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Καλυβιών κ Μηνά Καραγλάνη προκειμένου να ενημερωθεί  καν να παρακολουθήσει από κοντά πως διεξάγεται μια επιχείρηση  πρόληψης χαλαζόπτωσης η οποία όμως εξελίχθηκε λογω των καιρικών συνθηκών τις 17ΗΣ  Μαΐου σε πραγματικό γεγονός. 

Από τις εγκαταστάσεις του αεροδρόμιου απογειώθηκαν τρία αεροπλάνα κατάλληλα εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν τις καιρικές συνθήκες.  Η έγκαιρη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η ένταση του φαινομένου της χαλαζόπτωσης που έπληξε την Ημαθία και την Πέλλα. 

Ο κ Μηνας διαπίστωσε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει το τμήμα του ΕΛΓΑ στο τμήμα της πρόληψης και καταστολής με εναέρια μέσα αντιχαλαζικής προστασίας και τα  θετικά αποτελέσματα που καταφέρνει και συνεχάρη τους πιλότους, τους μετεωρολόγους, τους τεχνικούς των ραντάρ και το διευθυντή του τμήματος ΚΕΜΕ κ Ευάγγελο Τσαγκαλιδη. 

Για τον Σ.Ε.Α.Σ. Ν ΠΕΛΛΑΣ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΗΝΑΣ Κ.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ_


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.