Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανάβαση στο βράχο της Κράβιτσας με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας




Μία κορυφή που θέλει να επισκεφτεί εδώ και καιρό αλλά συνεχώς διαφεύγει έχει διαλέξει για την ανάβαση της προσεχούς Κυριακής ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia. 

Η Κράβιτσα βρίσκεται βαθιά στον Μακεδονικό Κόζιακα, πάνω σχεδόν στη συνοριακή γραμμή και η πρόσβαση σε αυτήν από χαμηλά είναι ιδιαίτερα σκληρή. Για τον λόγο αυτό, φροντίσαμε ώστε να παρακάμψουμε το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, ανεβαίνοντας με εκτός δρόμου οχήματα (4Χ4 αγροτικά) ως την Καλή Πεδιάδα (Ντόμπρο Πόλε) και από εκεί να προσεγγίσουμε την Κράβιτσα από δασικό μονοπάτι. Η διαδρομή Ντόμπρο Πόλε - Κράβιτσα και πίσω είναι περί τις 4 ώρες. Η δε ανάβαση στον βράχο της Κράβιτσας είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική έως και επικίνδυνη, επομένως δεν απευθύνεται σε όλους. 

Κόστος: μερίδιο στη ναύλωση των οχημάτων συν βενζίνη, θα υπολογιστεί επί τόπου
Εξοπλισμός: βασικός καλοκαιρινός εξοπλισμός (μπότες, σακίδιο, αδιάβροχο, καπέλο, γυαλιά, κλπ)
Βαθμός δυσκολίας: Πεζοπορία: Μέτρια, Ορειβασία: Δύσκολη
Ώρες πορείας: 4-4,5 σύνολο
Συγκέντρωση και αναχώρηση: 7:00 από τα γραφεία του ΕΟΣ Αριδαίας

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειδικά για αυτήν την εξόρμηση απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη οργάνωση της μεταφοράς. Σε αντίθετη περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όποιος διαθέτει ίδιον όχημα παρακαλείται να επικοινωνήσει

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Χρήστος Τζώτζης 6980173410
Αλέξανδρος Μυλωνάς 6945425524



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.