Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από 12 έως 16 Ιουνίου στο ΓΝ Πέλλας (ΝΜ Γιαννιτσών)


Εβδομάδα διενέργειας αιμοληψιών στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 

Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος. Την ημέρα αυτή τιμάται ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του, προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά του χωρίς ανταμοιβή: 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του και 400 κ.ε. αίμα.


Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πέλλας (Ν.Μ. Γιαννιτσών), οργανώνει Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από 12 έως 16 Ιουνίου. Την εβδομάδα αυτή θα διενεργηθούν αιμοληψίες κατά το τακτικό ωράριο (09:00-12:30 π.μ.) ενώ την ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, θα γίνουν αιμοληψίες και κατά τις απογευματινές ώρες 18:00-20:00 μ.μ.).

Καλούμε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να προσέλθουν στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας να ενημερωθούν για την εθελοντική αιμοδοσία και να αιμοδοτήσουν  χαρίζοντας ένα δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους.
   
Ο   ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΜΙΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.