Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών




Πραγματοποιήθηκε από 28/5 έως 1/6 το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Βραχάτι Κορινθίας, με τη συμμετοχή όλων των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας ,δια των επίσημων αντιπροσώπων τους, καθώς και λοιπών μελών, ως παρατηρητών. Την Τοπική Διοίκηση Πέλλας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος κατά την τοποθέτησή του από του βήματος του Συνεδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«..Μεταφέρω στους συνέδρους τους θερμούς χαιρετισμούς των μελών και των φίλων μας που ζουν και δραστηριοποιούνται στα ιερά χώματα της Μακεδονίας, στη γενέθλια γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πέλλα. Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας, με το νέο Δ.Σ. που εκλέχθηκε πρόσφατα,  επιδεικνύει σημαντικό έργο με τις δράσεις που αναπτύσσει, για τα μέλη της αλλά και την τοπική κοινωνία,στα πλαίσια των αρχών και ιδεών της Ένωσης, προσβλέποντας στην αγάπη, την αλληλεγγύη και την φιλία….».

Οι εργασίες του Συνεδρίου, που περιελάμβαναν τον απολογισμό των δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τους στόχους και τις μελλοντικές δράσεις της ‘Ένωσης, ολοκληρώθηκαν με την ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο Πανελλήνιο Συνέδριο, που θα διεξαχθεί το 2018 στο Λασίθι.       

SERVO PER AMIKECO
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ              ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.