Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημερωτική συνάντηση για την ασύρματη επικοινωνία στην Έδεσσα


Οργάνωση ενημερωτικής συνάντησης για την ασύρματη επικοινωνία και την ψυχολογική διάσταση στη διαχείριση κρίσεων από την Π.Ε. Πέλλας, σε συνεργασία με τους Ραδιοερασιτέχνες Έδεσσας 

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, προσκαλεί τις Ομάδες Εθελοντών της Π.Ε. Πέλλας, καθώς επίσης και κάθε ενδιαφερόμενο σε ειδική συνάντηση ενημέρωσης που διοργανώνει η Π.Ε. Πέλλας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Έδεσσας με θέμα: «Η ασύρματη επικοινωνία και η διάσταση της ψυχολογικής υποστήριξης στην αντιμετώπιση των κρίσεων». 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πέλλας (5ος Όροφος). 

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι: 
- Αντώνιος Κουκουράβας, Πρόεδρος Ραδιολέσχης Έδεσσας
- Χρήστος Μπιμπίτσος, Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πέλλας και 
- Άγγελος Δασκαλίνας, Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πέλλας 

Οι ομάδες εθελοντών παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη των οργανώσεών τους για την συνάντηση και, ενδεχομένως, κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στον τομέα του εθελοντισμού και μπορεί να ενδιαφέρεται για την εκδήλωση.

Όπως σημειώνει η κα. Αηδονά «η έγκαιρη προετοιμασία και άσκηση των στελεχών που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση κρίσεων αποτελεί μία σημαντική επένδυση για την αποφυγή κινδύνων πολιτικής προστασίας και την έγκαιρη αντιμετώπιση συμβάντων εκτάκτου ανάγκης».

Στην Π.Ε. Πέλλας δραστηριοποιούνται αρκετές ομάδες εθελοντών οι οποίες, παράλληλα με άλλες δραστηριότητές τους (ενδεικτικά κυνήγι, ορειβασία, πεζοπορία, άθληση), συμβάλλουν στο έργο της πολιτικής προστασίας όταν προκύπτουν έκτακτα περιστατικά. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση έχει επίσης προσκληθεί να συμμετέχει το Τμήμα «Συνοδοί Βουνού» του ΔΙΕΚ Αριδαίας το οποίο είναι το μοναδικό που λειτουργεί στη χώρα μας και προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση για επαγγελματίες που θα αναλάβουν υπεύθυνα την ανάπτυξη δραστηριοτήτων, περιηγήσεων, κ.λπ. στην Ελληνική ύπαιθρο. Η Π.Ε. Πέλλας διαθέτει πέντε περιοχές που ανήκουν στο δίκτυο «Φύση 2000», συμπεριλαμβανομένων των βουνών Βόρας, Πάικο, Τζένα, τη Λίμνη Βεγορίτιδα, τον Υδροβιότοπο Άγρα, τα στενά της Αψάλλου, κ.ά. που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ήπιων δράσεων οικο-τουρισμού και, γενικότερα, εναλλακτικού τουρισμού.   

Πηγή φωτογραφίας: https://radioerasitexnhs.gr/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.