Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την μεγαλύτερη -διπλή- χαρά της ζωής τους έζησαν ο Απόστολος Φάκκας και η Άννα Παπουτσή (φωτο)


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Άννα Παπουτσή.

Ο Απόστολος και η Άννα έζησαν το Σάββατο την μεγαλύτερη -διπλή- χαρά της ζωής τους, καθώς παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στα Γιαννιτσά και στη συνέχεια βάπτισαν το κοριτσάκι τους, την Μαρία!



Το απόγευμα του Σαββάτου όλα ήταν έτοιμα και άψογα, τόσο στον Ιερό Ναό, όπου τελέστηκαν τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης, όσο και στην αίθουσα του κέντρου όπου ακολούθησε η δεξίωση, με πλήθος καλεσμένων -φίλων και συγγενών- του ζευγαριού και των γονέων τους.

Κουμπάρος του ζευγαριού και νονός της Μαρίας, ο Μάνος Αναστασιάδης.
Από τις σημαντικές, συγκινητικές και υπέροχες αυτές στιγμές του Απόστολου και της Άννας, αλλά και των γονέων τους Νικολάου Φάκκα- Μαρίας Ατματζίδου και Δημητρίου & Κωνσταντίας Παπουτσή, σας παρουσιάζουμε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα. 

Οι θερμότερες ευχές από το Karatzova.com στο ζευγάρι και στο κοριτσάκι τους… Όλα τους τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ποιος ειναι ρε παιδια;;;;;; ποιοι ειναι αυτοι( ο γαμπρος και η νυφη). Ειναι καποιες τοπικές φηρμες;;;;;; κατατοπιστε μας. Γιατί τοσος ντορος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.