Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Το Θέατρο" από τα Γιαννιτσά


Ο Ερασιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου (ΕΡΑ.Σ.ΘΕ.) "Το Θέατρο" είναι μία ερασιτεχνική- μη κερδοσκοπική- ομάδα από τα Γιαννιτσά, με πολύ μεράκι για το θέατρο. 
Εμπνευστής της ομάδας είναι η Φλήρη Παναγιώτα. Τα μέλη της κυμαίνονται από 30 ως 40 άτομα (ενήλικοι)(στην ομάδα εντάσσονται μια ομάδα εφήβων και μια ομάδα παιδιών). Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας έγινε στα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών το 2000 με το έργο Αντιγόνη του Σοφοκλή.

<<Ένοχο Μυστικό>> της Γ. Φλήρη.  <<Ανθισμένες Μανόλιες>> του R. Harling σε διασκευή Γ. Φλήρη. "Στον ακάλυπτο" της Γ. Φλήρη.¨"Οι Κυρίες της Αυλής"  σε διασκευή Γ. Φλήρη. "Η προίκα της Αντιγόνης" της Γ. Φλήρη. "Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί" της Γ. Φλήρη. "Το πάρτυ της Πηνελόπης" της Γ. Φλήρη και άλλα πολλά.  

Φέτος ανεβαζουμε την παράσταση: Ορεστειάδα του Έβρου, στις 25 Ιουνίου, μέρα Κυριακή για να περάσετε ένα χαρούμενο βράδυ Κυριακής και να δείτε 4 τραγωδίες στην κωμική τους μορφή. Είσοδος ελεύθερη.

Επίσης φέτος έχουμε την τιμή ν συμμετέχουμε με την ίδια παράσταση στο 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου, στην Κατερίνη, στις 23 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο Λιτόχωρου/ Κατερίνης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.