Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ο 18χρονος Γιαννιτσιώτης Κ. Δημητρίου


Έπαιξε κόντρα στην Βελγική Τουμπίζε

Στην προετοιμασία που γίνεται στην Ολλανδία από την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ, συμμετέχει για πρώτη φορά ο 18χρονος αμυντικός από τα Γιαννιτσά, Κωνσταντίνος Δημητρίου. Ο νεαρός στόπερ, που υπέγραψε στην επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, έπαιξε σήμερα το απόγευμα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Βελγική Τουμπίζε. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ  Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες του (πλην του Λεβέκ που τελικά δεν αγωνίστηκε καθόλου). 

Ο 18χρονος Γιαννιτσιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου είναι ίσως το καλύτερο στόπερ αυτή την στιγμή στην ηλικία του και τον κέρδισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στα κελεύσματα επίσης αξιόλογων ομάδων από βορρά και νότο!!! Είναι γεννημένος στις 30/6/1999 στα Γιαννιτσά και προέρχεται από την «Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών».

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 4 ετών, ήταν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο (βαθμός 19,6 με μητέρα μαθηματικό και πατέρα Φαρμακοποιό ) και ακόμα καλύτερος στο γήπεδο ! 
Υπήρξε βασικό στέλεχος των ομάδων μεικτής της Ένωσης Πέλλας, ενώ μέχρι την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με την Κ20 του ΠΑΟΚ. 
Η Η.Ε. “karatzova.com” εύχεται ο ελπιδοφόρος συντοπίτης μας να έχει μια λαμπρή πορεία στο ποδόσφαιρο και στον ΠΑΟΚ! 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.