Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαξίωσε τον Δήμο Παιονίας ο Γιάνης Μπαλάφας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη


Για... πλήρη απαξίωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπαλάφα προς τον δήμο που «σήκωσε» το βάρος του προσφυγικού, έκανε λόγο ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης, όπως γράφει σχετικά η «karfitsa», στα... «karfitsomata» της. 

«Ο κ. Μπαλάφας δεν εδέησε καν να επισκεφθεί το δημαρχείο παρότι εκλήθη από εμάς για να συζητήσουμε θέματα για το μεταναστευτικό και προσφυγικό. Νομίζω ότι ο σεβασμός απέναντι σε ένα θεσμικό όργανο της πολιτείας είναι υποχρέωση. Προτίμησε ο υπουργός να συναντηθεί με μη κυβερνητική οργάνωση στο Κιλκίς. Λες και δεν ήμασταν εμείς που υπέστημεν επί δύο ολόκληρα χρόνια το βάρος μιας ανεπανάληπτης και ασύμμετρης κατάστασης με τους χιλιάδες πρόσφυγες που κατέλυσαν επί μακρόν στην περιοχή μας σε παράτυπους καταυλισμούς με την ανοχή αν όχι την προτροπή του κράτους. Το επίσημο κράτος δεν είδε καν στοιχειώδη προγραμματισμό αλλά διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση με ψέματα. 

Σας υπενθυμίζουμε κύριε Μπαλάφα ότι την επίσημη πολιτεία στο θέμα της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης την ξελάσπωσαν οι Δήμοι, τα Σώματα Ασφαλείας, ο στρατός, οι τοπικές κοινωνίες κι όχι οι ΜΚΟ»...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.