Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραχώρηση μιας θέσης περιπτέρου σε ΑΜΕΑ - Πολύτεκνους στο Δήμο Έδεσσας


Με την αρ. 164/19-6-2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας , η οποία  εγκρίθηκε με την αρ. 6128/11-5-2016 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, αποφασίστηκε  η διατήρηση της κενωθείσας θέσης περιπτέρου που βρίσκεται επί της Πλ. Ελευθερίας, καθώς η σχετική άδεια καταργήθηκε, η δε ισχύουσα σύμβαση μίσθωσης με τρίτο πρόσωπο κάτοχο του περιπτέρου, έληξε.

Με την αρ. 93/2016, ίδια ως άνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας, καθορίστηκε ο πάγιος τρόπος παραχώρησης των θέσεων παγίως και συγκεκριμένα ότι τα πρώτα τρία (3) σε αριθμό περίπτερα (σε εφαρμογή του τιθέμενης ποσόστωσης 30%) που θα προκύψουν ως «κενωθέντα» και εφόσον αποφασιστεί η διατήρησή τους, θα παραχωρηθούν σύμφωνα με την περ. 4 του άρθρου 76 του Ν. 4257/14 (ήτοι σε άτομα με αναπηρία ή πολύτεκνους ή σε μόνιμους αξιωματικούς, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικούς, δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς και οπλίτες θητείας που συμμετείχαν στα πολεμικά γεγονότα στην Κύπρο - σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα στην οικεία διάταξη) τα δε επόμενα σε σειρά επτά (7) «κενωθέντα» περίπτερα, θα παραχωρηθούν σύμφωνα με την περ. 5 του άρθρου 76 του Ν. 4257/14 (ήτοι με δημοπρασία - σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα στην οικεία διάταξη).

Κατά συνέπεια, η ως άνω κενωθείσα θέση για την οποία αποφασίστηκε η διατήρηση, είναι η δεύτερη στη σειρά προς παραχώρηση και σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  θα παραχωρηθεί με τη διαδικασία της περ. 4 του άρθρου 76 του Ν. 4257/14 (ήτοι σε άτομα με αναπηρία ή πολύτεκνους ή σε μόνιμους αξιωματικούς, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικούς, δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς και οπλίτες θητείας που συμμετείχαν στα πολεμικά γεγονότα στην Κύπρο, σύμφωνα με τα αναλυτικά οριζόμενα πιο πάνω).

Κατόπιν των ανωτέρω, ο Δήμος Έδεσσας, ανακοινώνει την παραχώρηση της παραπάνω θέσης περιπτέρου.  Σύμφωνα με τις ισχύουσες ως άνω διατάξεις ισχύουν τα παρακάτω : 

Δείτε εδώ τη σχετική προκήρυξη - ανακοίνωση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.