Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλήνιες 2017: Οι επιτυχόντες μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας


Μήνυμα προς όλους τους μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από το ΓΕΛ Αριδαίας

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Η αγωνία σας έλαβε σήμερα τέλος καθώς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας που για τόσα χρόνια και με τόση συνέπεια  καταβάλατε, είναι αλήθεια, απέναντι σε πολλές και μεγάλες δυσκολίες,. Ζούμε σε καιρούς πολύ απαιτητικούς γι αυτό νέοι αγώνες αρχίζουν με την είσοδο στη σχολή της επιλογής σας. Οι προκλήσεις θα είναι σημαντικές, για το λόγο αυτό να αφοσιωθείτε αμέσως στις σπουδές σας και να προσέχετε τους κινδύνους στο νέο περιβάλλον που μακριά από το σπίτι θα αντιμετωπίσετε. Φροντίστε, ώστε στο νέο μαθησιακό περιβάλλον να αντλήσετε και την τελευταία σταγόνα γνώσης από αυτά που σας προσφέρονται. Επιδιώξτε τη διάκριση ταυτόχρονα στο ήθος  και στη γνώση και να θυμάστε ότι τα πάντα κατακτώνται με τον αγώνα και την αξιοπρέπεια. 


Θα κερδίσετε έτσι πολλά, ώστε οι ίδιοι , οι οικείοι σας, καθώς και η ιδιαίτερη πατρίδα σας η Αλμωπία να είμαστε όλοι περήφανοι  για τις προόδους σας. Θερμά συγχαρητήρια σε σας, στους γονείς και σε όλους του διδασκάλους που κατά σειρά ετών συνετέλεσαν  σε όλες της βαθμίδες εκπαίδευσης, για το σημερινό αποτέλεσμα! Στα παιδιά που η σημερινή μέρα δεν επεφύλαξε την ευχαρίστηση σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, θέλω ειλικρινά να σας διαβεβαιώσω ότι το σενάριο που η ίδια η ζωή έχει επιλέξει για σας, θα σας φανερωθεί σύντομα. Μην αποθαρρύνεστε λοιπόν,  οι μέρες της στενοχώριας θα περάσουν. Έχετε εμπιστοσύνη στις καινούργιες μέρες που θα έρθουν …σίγουρα θα είναι πιο φωτεινές!  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ο Διευθυντής
Χρήστος Ρίζος

Δείτε τους επιτυχόντες μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.