Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης γυναίκα;


Το σενάριο συζητιέται εδώ και καιρό έντονα στα πολιτικά πηγαδάκια της Θεσσαλονίκης με δεδομένο ότι η κυριαρχία του Γ. Μπουτάρη φαίνεται να βαδίζει προς το τέλος της, το θέμα θεωρείται πολύ καυτό. Κυρίως γιατί στο σενάριο εμπλέκονται όμορφες γυναικείες παρουσίες. 

Από τη ΝΔ ακούγονται δύο ονόματα. Το ένα είναι της Έλενας Ράπτη που ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε τη θητεία της στα δημόσια πράγματα ως δημοτικός σύμβουλος καθώς είχε εκλεγεί το 1998 με τον συνδυασμό του Β. Παπαγεωργόπουλου. 
Το δεύτερο όνομα είναι της Μαρίας Σπυράκη που εδώ και καιρό δραστηριοποιείται πολιτικά στη Θεσσαλονίκη. Από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται δύο ονόματα. Αυτό της Κατερίνας Νοτοπούλου της επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και της Ρίας Καλφακάκου που είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Τέλος υπάρχει και η Εύα Καϊλή. Για την ευρωβουλευτή λέγεται ότι αν δεν μπει εκ νέου στη λίστα για την Ευρωβουλή θα έβλεπε θετικά μια μεταγραφή της στην Αυτοδιοίκηση.

Πηγή: Παραπολιτικά
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.