Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Έδεσσας (φωτο)



Σημαντική αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Πέλλα 

Η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού ολοκληρώνεται εντός του έτους 
Συντονισμένες κινήσεις και για την προμήθεια νέων μηχανημάτων για τους νεφροπαθείς
Προετοιμάζεται η δημοπράτηση της προμήθειας των δύο αξονικών τομογράφων Έδεσσας και Γιαννιτσών
Προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού που θα αναβαθμίσουν την λειτουργία του Νοσοκομείου Πέλλας
Σύσκεψη εργασίας του βουλευτή με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Σμία στην οποία δρομολογήθηκαν οι νέοι στόχοι που θα διεκδικηθούν για την περαιτέρω αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πέλλας

Παρόντες στην επίσκεψη στο έργο μετεγκατάστασης του τεχνητού νεφρού ο σύλλογος νεφροπαθών Πέλλας και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Έδεσσας.

Στην συνέχεια ο βουλευτής επισκέφτηκε τα γραφεία του συλλόγου νεφροπαθών Πέλλας. Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του συλλόγου για την ανακούφιση των νεφροπαθών της Πέλλας. Αποφασίστηκε συντονισμός ενεργειών για την επιτυχή ολοκλήρωση κατασκευής των υποδομών και προμήθειας νέων μηχανημάτων για τους ασθενείς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. PE ΓIANNH ΠOΣEΣ ΦOPEΣ EXEIΣ ΓPAΨEI "OΛOKΛHPΩNETAI.. . ΠPOETOIMAZETAI.. . ΠPOΣΛHΨEIΣ.." ΦTANEI ΓIANNH MOY TPIA XPONIA TA ΓPAΦEIΣ KOYPAΣEΣ ΠΩΣ NA ΣOY ΠΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη29 Αυγούστου 2017 στις 3:41 μ.μ.

      Αγαπητέ "ανώνυμε" καταλαβαίνουμε γιατί ενοχλείσαι, ότι έχει πει ο βουλευτής και η κυβέρνηση υλοποιείται :
      1. Η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού ( που το εξήγγειλαν όλοι οι προηγούμενοι και τελικά υποχωρούσαν μπροστά στις διαπλοκές) κατασκευάζεται και τελειώνει η κατασκευή του. Οι μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης έγιναν από το γραφείο του βουλευτή ( μαζί με εθελοντές) και το έργο στοίχισε το 1/3 του προϋπολογισμού που έλεγαν οι προηγούμενοι. Τελειώνει η κατασκευή, καταλαβαίνεις;
      ποιός αλήθεια κουράζει; ο δρων ή ο γκρινιάζων;
      2. Οι αξονικοί δημοπρατούνται και οι δύο μαζί σε λίγο. Όνειρο θερινής νυχτός αξονικός στην Πέλλα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, τώρα δημοπρατούνται δύο.
      3. 20 προσλήψεις ειδικών γιατρών

      Αν σε πονά η αναβάθμιση της υγείας τότε καλό..πόνο, σε νοιώθουμε καλά
      Αυτή είναι πολιτική για την δημόσια υγεία και όχι για τα συμφέροντα και τις διαπλοκές

      Διαγραφή
    2. Το μυαλό σου και μια λίρα αγαπητό επώνυμο γραφείο.

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/8 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(!!!!) -ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!!!...ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΝΤΙΟΙ"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη29 Αυγούστου 2017 στις 3:45 μ.μ.

      Η έξοδος από τα μνημόνια θα γίνει τον Αύγουστο του 2018, ήδη προετοιμάζεται με επιμονή και πείσμα. Η 8χρονη περιπέτεια τελειώνει και μαζί της τελειώνει και η καταστροφολογία και το ψάρεμα στα θολά νερά της αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει την χώρα και μετά το 2019 και θα υλοποιήσει όλο το πρόγραμμα του για δημοκρατία, δικαιοσύνη, κοινωνική πρόνοια, δίκαιη ανάπτυξη και αναδιανομή υπέρ των λαϊκών στρωμάτων και των μικρομεσαίων

      Διαγραφή
    2. Αγαπητό Γραφείο!!!! του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη.
      Γνωρίζει ο κ. Βουλευτής ότι ασχολείστε με τα σχόλια αγνώστων και μάλιστα όπως στο παρών δημοσίευμα με κάθε σχόλιο;
      Κατά την άποψή μου ρίχνετε το επίπεδο των συνεργατών του Βουλευτή στα "τάρταρα". Πιο χαμηλά δεν γίνεται.
      Μια μόνο εξήγηση μπορώ να δώσω στο ολίσθημα αυτό. Οι ερωτώντες και ενιστάμενοι με τις ενέργειες του Βουλευτή "ανώνυμοι" να είναι οι ίδιοι με τους απαντώντες τροφίμους του γραφείου του Βουλευτή, προκειμένου να εκθέσουν με περισσότερες λεπτομέρειες το έργο του.
      Αγαπητοί συνεργάτες του Βουλευτή με τις ενέργειές σας τον εκ θέτετε συνεχώς και δεν του αξίζει τέτοια f/b εικόνα σε ηλεκτρονικές εφημερίδες.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2018??? Να "ετοιμαστούμε" δηλαδή...Σίγουρα...ε???ΟΜΩΣ..ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  3. ΓIA ΠOIA. MNHMONIA MIΛHΣE ; AΦOY ME ENA NOMO KAI ENA APΘPO TA KATHPΓHΣE.ΠPOΣEΞTE EKEI ΣTO TΣAΛI MH ΣAΣ ΦEPEI ΛAΘPO... .EXETE KONTH MNHMH, ΞEXAΣATE THN ΦΩTIA ΠOY ANAΨA TE,;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. META TO ΣKIΣIMO TΩN MNHMONIΩN ΠAME ΓIA HPΩIKH EΞOΔO TON AYΓOYΣTO TOY 18 TOTE ΘA TOYΣ XOPEΨOYME.. . ΓIATI ΘEE MOY TOΣH IΔEOΛHΨIA TOΣH AYTAAΠATEΩNIA .PE ΞEXAΣEΣ TI ΨHΦIΣEΣ MEXPI TO 2060; TA 99 XPONIA ΠOY ΨHΦIΣEΣ TO ΞEXAΣEΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό θα ήταν αφού πήγε να κάνει και μια CT με το καινούργιο μηχάνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.