Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εποχή Γραμμένου στην ΕΠΟ!


Νέα σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που αφήνει πίσω του το αμαρτωλό παρελθόν, μετά τη θριαμβευτική νίκη του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ.

Η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου επικράτησε πανηγυρικά απέναντι στην αντίστοιχη του Γιώργου Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ, καθώς έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες αναβολής των αρχαιρεσιών από τα απομεινάρια του προηγούμενου καθεστώτος.

Στη διαδικασία εκλογής της νέας διοίκησης που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Βαγγέλης Γραμμένος πήρε την ψήφο 48 προσώπων έναντι 20, με 2 λευκά και 1 απών.

Πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο γυρίζει οριστικά σελίδα, κλείνοντας μια και καλή την πόρτα στο σύστημα που το βάλτωσε σε όλα τα επίπεδα, το έφερε στην πλήρη ανυποληψία και λειτουργούσε -σχεδόν αποκλειστικά- υπέρ μόνο μίας συγκεκριμένης ομάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.