Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ζητούν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας


Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, επιδιώκουν τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), με αφορμή την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. Επιδίωξη των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας είναι να συναντηθούν με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως είναι η σχολική στέγη και τα σχολικά γεύματα.

«Δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Εάν κληθούμε, φυσικά και θα ανταποκριθούμε. Θέλουμε συνάντηση και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος και δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, υποστήριξε πως από αυτές τις συναντήσεις «κερδισμένοι θα βγουν και οι πολιτικοί αρχηγοί και οι πολίτες εφόσον δρομολογηθούν λύσεις».

Όπως ανέφεραν, τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση τέθηκαν στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί του τον περασμένο Δεκέμβριο στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ. 
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.