Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με Έστερσουντ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ


Η σουηδική Έστερσουντς, που βιώνει τις καλύτερες μέρες της ιστορίας της, είναι η ομάδα που κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ. Τερμάτισε μόλις όγδοη στο σουηδικό πρωτάθλημα, αλλά κατακτώντας το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε την παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τη Γαλατάσαραϊ (2-0, 1-1) και ακολούθησε η Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο με δύο νίκες (1-0, 2-1).

Η κληρωτίδα δεν έκανε το χατήρι στους «πράσινους», που θα έχουν ένα δύσκολο έργο στα play offs του Europa League, μιας και η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μια από τις χειρότερες κληρώσεις που μπορούσε να κάτσει στο «τριφύλλι». 

Με την Κλαμπ Μπριζ θα αναμετρηθεί η ΑΕΚ στα play off του Europa League, διεκδικώντας τη συμμετοχή της στους ομίλους της διοργάνωσης. Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της Ένωσης την δευτεραθλήτρια Βελγίου (και πρωταθλήτρια ένα χρόνο πριν), η οποία αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπασακσεχίρ.Σημαντικά ζευγάρια για τα πλέι οφ τoυ Europa League, με εκείνα των Μίλαν-Σκεντίγια, Έβερτον-Χάιντουκ και Ερυθρού Αστέρα-Κράσνονταρ να ξεχωρίζουν

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σκεντίγια-Μίλαν
Άγιαξ-Ρόζενμποργκ
Όσιγιεκ-Αούστρια Βιέννης
Βαρντάρ-Φενερμπαχτσέ
Ντιναμό Ζ.-Σκεντέρμπεου
Ερυθρός Ας.-Κράσννταρ
Αλτάχ-Μακάμπι Τελ Αβίβ
ΜΠΑΤΕ-Ολεξάντρια
Μπριζ-ΑΕΚ
Μαρίτιμο-Ντιναμό Κιέβου
Λουντογκόρετς-Σούντουβα
Παναθηναϊκός-Αθλέτικ Μπιλμπαό
Απόλλων Λ.-Μίντιλαντ
Ντομζάλε-Μαρσέιγ
Παρτιζάν-Βιντεοτόν
Χαφναρφιορντούρ-Μπράγκα
Έβερτον-Χάιντουκ
Λέγκια-Σερίφ
Ουτρέχτη-Ζενίτ
Βιτορούλ-Σάλτσμπουργκ
Πλζεν-ΑΕΚ Λάρνακας
ΠΑΟΚ-Έστερσουντς
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ρώσος πρόεδρος, Σέρβος προπονητής, 13 ξένοι παίχτες (ο Πέλκας ήταν ο 14ος και ο μοναδικός Έλληνας). Αυτός είναι ο φετινός ΠΑΟΚ στα δύο επίσημα ευρωπαϊκά ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.