Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας: "Ακαδημία αστεριών"


Μια Ακαδημία που μπορεί να στερείτε  την δημόσια  συνεχόμενη προβολή αλλά η ίδια της η δουλειά σε βάθος χρόνου είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα αποτελέσματα της πολύ καλής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται εδώ και 21 χρόνια που λειτουργεί

Η αθλητική ακαδημία Σκύδρας ιδρύθηκε το 1996 υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας , στα 21 χρόνια της λειτουργίας της έχουν βγει από αυτήν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στις μεγάλες κατηγορίας του ποδοσφαίρου αλλά και σε πολλά σωματεία του νομού μας. 
Χαρακτηριστικά  παραδείγματα Ο Εύθυμης Κουλούρης και ο Συλλέκτης Βαγγέλης που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης  , Ο Παυλίδης Χαράλαμπος που αγωνίζεται στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και μάλιστα φοράει και τιμάει άριστα το περιβραχιονιο του ιστορικού κιτρινομαυρου Συλλογου , ο Ξόμπλιος Παναγιώτης που αγωνίζεται στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πολλοί άλλοι που αγωνίζονται φέτος σε άλλες κατηγορίες.
Αλλά και κατά το παρελθόν πολλοί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία  αγωνιστήκαν σε μεγάλες αλλά και μικρότερες κατηγορίες. Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε οτι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστες που ανήκουν στην ποδοσφαιρική αφρόκρεμα του Νομού έχουν ξεκινήσει από την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας.γεγονος πουυ ισως δεν ειναι ευρέως γνωστό στους περισσοτερους.
Φέτος  η Ακαδημία έχει ένα σπουδαίο ''ατού'' αφού οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο της Σκύδρας. Οι προπονήσεις  ξεκινούν στις 10 Σεπτεμβρίου και οι έγγραφες στις 1 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα Σκύδρας και Σεβαστιανών. Θα λειτουργήσουν τα τμήματα :
Μπαμπίνη, Pro Junior με προπονητή τον Τόλη Μάστορα καθηγητή φυσικής αγωγής με δίπλωμα Uefa C 

Junior , Προ παιδικό με προπονητή τον Χρηστό Ορφανίδη καθηγητή φυσικής αγωγής με δίπλωμα Uefa B 

Παιδικό με προπονητή τον Θανάση Γίτσα(Μαραντονα)  προπονητή ποδόσφαιρου σε ομάδες των ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.