Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δασική περιοχή


Συνελήφθη χθες (8-9-2017) το βράδυ σε περιοχή της Έδεσσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 51χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δασική περιοχή 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 
Επίσης από την οικία του κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. bravo sas...allos enas escobar ligoteros...xreoste tou kana 100ariko eksoda dikastiriou + 2 me 4 mines (xrimatiko prostimo) kai stilte ton sto farmakio na agorasei ta nomina ximika gia na iremisei to vrady sto spiti tou, mias kai i kanavi einai poli xiroteri apo to kathe zanax/stedon/leksotanil...sinxaritiria !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε δασικη περιοχή μάλιστα. Καταπατηση δασικης έκτασης.!!! Εγώ λέω ρε παιδιά να τον βάλουμε στο ίδιο κελί με τους Καταπατιτες δημοσίων εκτάσεων. Για τα 3,6 γραμμάρια που βρέθηκαν σπίτι του προτείνω να του το κατασχεσουμε ως το σημείο αποκρυψης της τεραστιας αυτής ποσότητας. Καλα πρέπει να του κατασχεθει και το ποδήλατο γιατί με αυτό γίνονταν οι παράνομες μετακινήσεις του (βουνό σπίτι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.