Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μοναδικές στιγμές στη συναυλία της Ελένης Βιτάλη στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών (βίντεο)


Μοναδικές στιγμές χάρισε η Ελένη Βιτάλη στην συναυλία που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας χθες Κυριακή, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. Η Ελένη Βιτάλη στην καλύτερή της περίοδο ως μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργός παρουσίασε ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες.

Εξαιρετικός δίπλα της στη σκηνή ο Νίκος Ζιώγαλας, παρουσίασε τις πιο γνωστές δημιουργίες του με αυτό που τον ενώνει επί δεκαετίες με την Ελένη Βιτάλη, δηλαδή την κοινή αισθητική και την κοινή ματιά για το καλό ελληνικό τραγούδι που έχει ρίζες στη Δημοτική και Λαϊκή παράδοση.

Συνοδοιπόροι μαζί τους οι εξαίρετοι μουσικοί: Στάυρος Καβαλιεράστος (μπάσο), Μανώλης Τόμπρος (τύμπανα), Κώστας Γκίτσης (πιάνο), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρες) και οι κορυφαίοι σολίστες: Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο, Θανάσης Βασιλιάς στο μπουζούκι και Tigran Sargsyan στις φλογέρες.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη συναυλία μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

vitali_giannitsa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.