Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Χατζηνικολάου - Κυζερίδη


Μια ακόμη σπουδαία συνεργασία έτυχε ο ακούραστος και δραστήριος ατζέντης Αχιλλέας Χατζηνικολάου που από την Παρασκευή βρίσκεται στην Γερμανία καλεσμένος από την Διοίκηση της ομάδος 1 FC Mönchengladbach στην οποία πρόσφατα μεταγράφηκε ο νεαρός Χαλκιδικιώτης παίκτης τον όποιο αντιπροσωπεύει Αβραάμ Κουλπαλίδης. 
Ο νεαρός παίκτης που στην Ελλάδα οφείλουμε να πούμε ότι αδικήθηκε ,αγωνίστηκε στην Ολλανδία για 2 χρόνια και φέτος μεταγράφηκε στην γερμανική 1 FC Mönchengladbach φυσικά με την συμβολή του μάνατζερ του Αχιλλέα ο όποιος είναι πάντα δίπλα του.

Σπουδαία επιτυχία θεωρείται η επικείμενη συνεργασία με τον πρώην άσσο του ΑΡΗ και της Εθνικής Νίκο Κυζεριδη με τον οποίο συναντήθηκαν και συμφώνησαν να αναλάβει την ενδυνάμωση του νεαρού παίκτη με ατομικές προπονήσεις. Εξάλλου ο γνωστός μάνατζερ διατηρεί φιλία χρόνων με τον Νίκο Κυζερίδη ο οποίος πλέον βοηθού παίκτες διαφόρων ηλικιών στο Dyseldof.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.