Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας


Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Ανατροπές Εκθέσεων Ανάληψης Δαπάνης

2 Εισήγηση για την 12η αναμόρφωση προϋπολογισμού - τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2017.

3 Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017.

4 Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Τ.Κ. Θεοδωρακίου.

5 Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ”.

6 Έγκριση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ” .

7 Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ” .

8 ΄Εγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού Αναδόχου για το έργο “Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας Δήμου Αλμωπίας”.

9 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΚ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ” (7.000,00 ευρώ).

10 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ” (7.000,00 ευρώ).

11 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΚ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ” (7.000,00 ευρώ).

12 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ” (3.840,00 ευρώ).

13 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΟΡΜΑΣ” (6.925,19 ευρώ).

14 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ” (4.124,13 ευρώ).

15 Ακύρωση της αριθμ. 147/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά απ΄ ευθείας ανάθεση του έργου “Ελαιοχρωματισμοί στη Σχολική Κοινότητα του ΓΕΛ Αριδαίας” και εκ νέου απ΄ ευθείας ανάθεση του έργου σε άλλον ανάδοχο.

16 Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 298/2015 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βεροίας – Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.

17 Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης σε εκτέλεση της με αριθ.16/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλμωπίας – άσκηση ενεργειών.

18 ΄Εγγραφο του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, για ενημέρωση της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορούν θέματα της ΔΕΥΑΑ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.