VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλα έτοιμα για το 18ο πανελλήνιο δασολογικό συνέδριο της Έδεσσας

DasologikoPoster1Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.) διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο & Διεθνή Ημερίδα με αντικείμενο: «Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, ολοκληρωμένη διαχείριση υπαίθρου και προστασία φυσικού περιβάλλοντος», ενώ το International Workshop έχει ως τίτλο: “Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection” και θα πραγματοποιηθούν στο Βαρόσι της Εδεσσας (8-11 Οκτωβρίου 2017). Το Συνέδριο και το Workshop είναι υπό την αιγίδα τριων κορυφαίων φορέων της χώρας: της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), και του Υπουργείοε Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Στην παραπάνω προσπάθειά μας συμβάλλουν: το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης με τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ο Δήμος Εδέσσης, το ΚΠΕ Εδέσσης-Γιαννιτσών, το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και τα δυο Ινστιτούτα Δασικών Ερευνών Θεσ/νίκης-Αθηνών (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ).
prosyned77Το Συνέδριο αυτό αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του δασικού κλάδου & του Φυσικού Περιβάλλοντος με έμφαση στα 100 χρόνια λειτουργίας του πρώτου Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 σύνεδροι, η πλειονότητα των οποίων θα προέρχεται γενικά από τον γεωτεχνικό χώρο, κυρίως όμως από τη Δασική Υπηρεσία. Ειδικότερα αυτό το Συνέδριο θα έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς αυτό θα φιλοξενήσει εισηγητές και εργασίες από το εξωτερικό. Δυο διακεκριμένοι καθηγητές θα ανοίξουν το συνέδριο – ο πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος κος Θεοxάρης Ζάγκας και ο επίτιμος γερμανός Καθηγητής Freiburg Juergen Huss, 150 προφορικές εισηγήσεις από Έλληνες και ξένους συνέδρους (από 12 χώρες), 60 πόστερ και 2 στρογγυλά τραπέζια αποτελούν την επιστημονική παρακαταθήκη του συνεδρίου. Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ερευνών κορυφαίων επιστημόνων της Δασολογικής επιστήμης και του Φυσικού Περιβάλλοντος, και τα πορίσματά τους θα δώσουν απαντήσεις σε πολλά από τα επείγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας μας και όχι μόνο. Τέλος θα ακολουθήσει εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Αλμωπίας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας.
prosksyneda

Με ιδιαίτερη τιμή,
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Δρ Νικόλαος Σ. Γρηγοριάδης
Τακτ.Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΙΔΕ Θεσ-νίκης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…