Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μελίσσι – Πρόμαχοι 2-1 στην πρεμιέρα της Α1


Για την 1η αγωνιστική της Α1 Πέλλας, η τοπική ΔΟΞΑ Μελισσίου, μετά από ένα πολύ ωραίο και δυνατό γεμάτο φάσεις παιχνιδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακουλούθησαν, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα κ. Παναγιωτίδη.
Οι Μαυραετοί με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα πήραν τον έλεγχο και την κατοχή και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με εξαιρετικούς τους μέσους Σερέτη, Φάβα, Τζάτζη και Σιδηρόπουλο (Πέπε), περιόρισαν τους κίτρινους, σε παθητικό ρόλο, σε όλο το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έχασαν ευκαιρίες σημαντικές και βρήκαν έναν εξαιρετικό γκολκήπερ να υπερασπίζεται την εστία των φιλοξενούμενων. Τελικά το σκορ άνοιξε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο συνήθης ύποπτος, Μαμής Π, στο 40΄, ανοίγοντας λογαριαμό στον πίνακα των σκόρερ.
Χωρίς αλλαγές μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και τοπική ΔΟΞΑ, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παίζοντας από τα πλάγια, δημιούργησε πλήθος ευκαιριών να πετύχει πολλάπλασιο αριθμό τερματων από ότι δείχνει το τελικό σκορ,αλλά, πότε ο εκπληκτικός τερματοφύλαακας των φιλοξενούμενων, πότε τα δοκάρια και η αστοχία στην τελική προσπάθεια, δεν επέτρεψαν την αύξηση του σκορ, αν και σύντομα στο 54΄ ο εκπληκτικός Σιδηρόπουλος, με περίτεχνη προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μπροστά και να πιέσουν τους γηπεδούχους και τελικά στο 89΄μετά από σύγκρουση αμυντικού και τερματοφύλακα των γηπεδούχων, βρήκε την ευκαιρία ο Καραγιαννίδης να διαμορφώσει το τελικό σκορ 2-1.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι: Βασιλειάδης Π, Βερβελές, Χατζηδάκης, Φάβας, Νορσάτζε, Τζάτζης, Σιδηρόπουλος, Μαμής, Σερέτης.
Η διατησία του κ. Παναγιωτίδη και των βοηθών, καλή.
Η σύνθεση της νικήτριας: (Ντιμτσούδης Σ), Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Φιγκουέρα, Βερβελές, Φωστηρόπουλος (Δουλγερίδης), Φάβας, Σερέτης (Ουρούτσι) Τζάτζης, Σιδηρόπουλος, Μαμής (Ρομάντζης), Νορσάτζε (Μιχαηλίδης).
Β.Π.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.