Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίλιππος Βέροιας - ΑΟΚ 67-73: Συναρπαστικός αγώνας με απίστευτη ανατροπή (βίντεο)


Το τοπικό ντέρμπι βάφτηκε μπλε

Ιδιαίτερα αγωνιώδες και ανατρεπτικό ήταν το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας και του ΑΟΚ Βέροιας που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με ένα δυναμικό ξεκίνημα από τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος έδειξε έντονη δυναμικότητα κάνοντας ισχυρή επίθεση και καλή άμυνα, με το σκορ να διαμορφώνεται 23-14 στο πρώτο δεκάλεπτο και 40-30 στο δεύτερο.

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Φίλιππος συνέχισε να είναι μπροστά στους πόντους με 54-42 και δεν επέτρεπε στον ΑΟΚ να επιχειρήσει να πάρει ανάσα. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟΚ Βέροιας συγκλόνισε το γήπεδο. Παρουσιάστηκε με  επιμονή, υπομονή και πάθος, δυναμικότητα, ένταση και ταχύτητα, αλλάζοντας εντελώς το εμφανές μέχρι τότε αποτέλεσμα και έκανε την ανατροπή.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες μετατράπηκε σε μια «μάχη» με τον Φίλιππο να ξαφνιάζεται, καθώς η ομάδα του ΑΟΚ κατάφερε σιγά σιγά να πλησιάσει στο σκορ, βρήκε ρυθμό και παρουσιάστηκε πιο δυνατή.

Το φίλαθλο κοινό παρακολουθούσε «με κομμένη την ανάσα»…

Ο Φίλιππος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και την διαφορά (52-39 στο 29'). Όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου τα ελεύθερα σουτ των γηπεδούχων δεν ήταν εύστοχα. Ο ΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε την διαφορά στο 33' σε 58-50 και 61-59 στο 35'. 

Η αστοχία των παικτών του Γκίμα συνεχίστηκε και στα 5 τελευταία λεπτά με τον ΑΟΚ να περνά μπροστά στο σκορ με 64-65 στο 37΄ και 66-69 δυο ακριβώς λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ο Φίλιππος στο τέλος δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ και ηττήθηκε με 67-73.


Φιλιππος - ΑΟΚ 67-73 - δηλώσεις προπονητών - Γκίμας - Τούσας



Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Τζιοπάνος Γ.
Δεκάλεπτα: 23-14, 40-30, 54-42, 67-73

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Κοθράς 20(2), Μόρας 8, Τσιαγκλάκανος 4(1), Παραπούρας 8(1), Σουτζόπουλος 19, Μαρκόπουλος 7(2), Καβαργύρης 1.

ΑΟΚ Βέροιας (Τούσας): Τρομπούκης 8, Ουσουλτζόγλου 3(1), Σισμάνης 6, Γκανάς 6(2), Βλάχος 11(1), Μαυρίδης 19(1), Γιαννόπουλος 6, Καπνάς, Λέφας 8, Χατζηλαμπρινός, Γιαννουζάκος 6.

Πηγή: verianet.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.