Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δίκη αγροτών σήμερα στα Γιαννιτσά


Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας-συμπαράστασης προς τους αγρότες που δικάζονται σήμερα Δευτέρα 9 Οκτωβρίου από το Δικαστήριο των Γιαννιτσών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «Ενότητα» Πέλλας κάλεσε όλους τους αγρότες και όλους τους φορείς της ευρύτερης περιοχής του νομού Πέλλας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δίκη των επτά (7) αγροτών από το μπλόκο του Γυψοχωρίου στις κινητοποιήσεις στις αρχές του 2016, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία «παρακώλυσης συγκοινωνιών».

Συμπαράσταση από φορείς

Οι αγρότες του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ εκφράζουν την αντίθεση τους απέναντι στις πρακτικές των "αγροτοδικίων" και συμπαραστέκονται στους συνάδελφους αγρότες του "Μπλόκου Γυψοχωρίου", στη σημερινή δίκη 9.10.2017., στα Γιαννιτσά.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. νομού Πέλλας καλεί σε παράσταση αλληλεγγύης υπέρ των διωκόμενων αγροτών.

«Οι αγρότες δικάζονται επειδή συμμετείχαν σε μαζικές κινητοποιήσεις και μπλόκα ενάντια στην πολιτική που θέλει τους επιβάλλει δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη και να τους εξωθήσει σε εγκατάλειψη της γης τους.

Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα όλες οι διώξεις όσων αγωνίζονται ενάντια στα αντιδραστικά μέτρα που προωθούν Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ».

Επίσης το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας (πρώην Γιαννιτσών) κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.