Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή αναμένεται η προκαταβολή ενίσχυσης στους αγρότες


Tην Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, αναμένεται να πιστωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δικαιούχων παραγωγών με το 70% της ενιαίας ενίσχυσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά το «πράσινο φως» που έδωσε σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 12 Οκτωβρίου.
Όσον αφορά την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης προγραμματίζεται για λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η πληρωμή της προκαταβολής του 70% θα περιλαμβάνει και τις μεταβιβάσεις, καθώς έχει ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό της η επεξεργασία των 65.000 αιτήσεων, ενώ τον Δεκέμβρη με την εξόφληση της βασικής ενίσχυσης θα καταβληθεί και το λεγόμενο «πρασίνισμα» της ΚΑΠ.

Παράλληλα, όσοι έχουν να λάβουν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα, δηλαδή οι νέοι αγρότες και οι νεοεισερχόμενοι, δε θα περιλαμβάνονται στην πληρωμή της προκαταβολής του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά θα πληρωθούν κατά την καταβολή της δεύτερης δόσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.