VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ευθύνες μας ως γονιών

Η πατρίδα μας διέρχεται αυτή τη στιγμή μια τρομακτική πολιτική και οικονομική κρίση, που στην πραγματικότητα βέβαια δεν είναι παρά απλώς η πιο ορατή πλευρά μιας βαθύτατης πνευματικής παρακμής.

Και όλα αυτά, εξαιτίας της σταδιακής απονέκρωσης της ιστορικής μας μνήμης και κυρίως της απώλειας της ζωντανής και βιωματικής μας σχέσης με την Ορθοδοξία.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια επιβλήθηκε σταδιακά στη χώρα μας - και εν ονόματι μιας κάποιας προόδου και ενός κάποιου εκσυγχρονισμού - το απόλυτο ξεχαρβάλωμα του παντός: ασύδοτος πλουτισμός, πλήρης ατιμωρησία, ελληνοφοβική υστερία, πολιτιστική ασυναρτησία, πολιτική διαφθορά, αδιάντροπη κλεπτοκρατία, προκλητική αναξιοκρατία, εκκλησιαστική εκκοσμίκευση, εκποίηση κάθε αξίας, ευτελισμός όλων των θεσμών.

Ο μέσος Έλληνας πολίτης αγνοεί πλήρως τα διακαιώμτά του και την ηλεκτρονική και νομοθετική φυλακή η οποία χτίζεται γύρω του. Για να δούμε εν συντομία τι έχει ψηφιστεί τον τελευταίο καιρό, από τα μνημόνια και μετά:

-Ψηφίστηκε ο αντιρατσιστικός νόμος.
-Ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης.
-Συστήθηκε στη χώρα μας το Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας.
-Ήδη στα σχολεία αλλάζει ακόμη και το καθημερινό πρόγραμμα προκειμένου να εισαχθούν με υποχρεωτικό τρόπο αλλότρια ήθη και νεωτεριστικές διδασκαλίες περί των δύο φύλων.
-Όλα τα σχολεία πλέον λειτουργούν ως ολοήμερα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικογενειακή συνοχή.
-Εφαρμόζεται το ηλεκτρονικό εισιτήρο.
-Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων.
-Από η 01-01-2017 οι Δ.Ο.Υ πλέον δεν υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά σε ανεξάρτητη αρχή, στην λεγόμενη ΑΑΔΕ – Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων!!!
-Η αχρήματη κοινωνία εφαρμόζεται με τις αχρήματες συναλλαγές και τα λεγόμενα pos – τα μηχανάκια ηλεκτρονικής πληρωμής.
-Πιέσεις για να παραλάβουν οι Έλληνες πολίτες την έξυπνη κάρτα – νέα ταυτότητα με το τσίπ – rfid.
–Το άρθρο 28 του Συντάγματος ζει και βασιλεύει, το οποίο στην ουσία είναι η κερκόπορτα της παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας και κατάλυσης του συντάγματός μας.
-Η χώρα έχει γεμίσει με εστίες όπου εν δυνάμει μπορεί να εσπάσει ένοπλη εξέγερση μεταναστών.
-Νομιμοποιήθηκε η ινδική κάνναβη.
-Νομοθετήθηκε στη Θράκη η διδασκαλία της τούρκικης γλώσσας, ως δεύτερης στα νηπιαγωγεία, και ετοιμάζεται και για τα υπόλοιπα σχολεία της επικράτειας.
-Το πιο πρόσφατο, επίκειται ίδρυση Σχολής Αστρολογίας και Σεξολογίας…
-Θυμίζουμε και τα παλαιότερα περί Εγκεφαλικού Θανάτου και Δωρεάς Οργάνων.
-Οι έμφυλες ταυτότητες και το πολύχρωμο σχολείο είναι πλέον γεγονός.
-Νομοθετήηθκε η Αλλαγή φύλου, και μάλιστα από τα 15.
-Ας θυμηθούμε επίσης, τον «εκδημοκρατισμό» (στην πραγματικότητα διάλυση) του στρατού και της αστυνομίας. Τον εκμαυλισμό της Δικαιοσύνης. Τη μέσω αλλεπάλληλων νομικών μεταρρυθμίσεων νομιμοποίηση της κλεψιάς και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος. Τον πλήρη ευτελισμό της λειτουργίας ενός πολιτεύματος, που έχει εδώ και καιρό αποδειχθεί εξ ολοκλήρου κίβδηλο και μόνο κατ’ ευφημισμόν δημοκρατικό. Και κυρίως την απολύτως εσκεμμένη και μεθοδική προσπάθεια εκ μέρους του γηγενούς πολιτικοοικονομικού συστήματος να καταστρέψει ό,τι είχε απομείνει στον ελληνικό λαό από πλευράς ορθόδοξης πίστης, εθνικής συνείδησης και ιστορικής μνήμης. Στον βωμό του αφελληνισμού και της εκκλησιομαχικής παράνοιας κατομνύουν πλέον εδώ και πολλά χρόνια όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και όλη η προβεβλημένη από αυτά δήθεν διανόηση, ενώ πλέον τον ίδιο ρόλο παίζει δυστυχώς με τρόπο ολοένα και πιο απροκάλυπτο και η ίδια η δημόσια εκπαίδευση, σε όλες της ανεξαιρέτως τις βαθμίδες. Και αφού η χώρα απονευρώθηκε και ευνουχίστηκε πνευματικά, ήρθε εν τέλει και η ταφόπλακα των μνημονίων για να επιστεγάσει και υλικά - μέσω της οικονομικής καταστροφής, της κοινωνικής διάλυσης και της εθνικής υποδούλωσης - τη θανατική της καταδίκη.
-Και ήρθε η ώρα για το τελικό χτύπημα, Τα Θρησκευτικά, δηλαδή, κατευθείαν στην καρδιά, στην Πίστη μας, θέλουν πλέον ξεκάθαρα την Ψυχή μας, αλλά αυτήν μόνο αν την παραδώσουμε, όπως είπε ο Πατροκοσμάς.Τα περισσότερα από τα παραπάνω δεν έχουν νομιμότητα στην εφαρμογή τους, γι’ αυτό ετοιμάζουν την αλλαγή του Συντάγματος, το οποίο αποτελεί μέρος των δεσμεύσεών μας ως προς τις «Μεταρρυθμίσεις» που απαιτούν οι δανειστές μας στον τόπο μας για τον εκσυγχρονισμό μας και την ευρωπαϊκή μας κατεύθυνση (τρομάρα μας) και προκειμένου να φανούν γενναιόδωροι και να μας δανείσουν χρήματα για να ξοφλήσουμε παλαιότερα δάνειά μας προς αυτούς, από το 1821 ακόμα.

Μπροστά στην κατάρρευση που επίκειται (και την οποία τίποτε αυτή τη στιγμή δεν δείχνει ικανό να την ανακόψει) και καθώς η πατρίδα μας σύρεται ως «πρόβατον επί σφαγή» προς την πτώχευση και τον ολοκληρωτικό αφανισμό κάτω από τη μπότα της ξένης κατοχής και των ντόπιων δωσίλογων τοποτηρητών της, είναι φανερό ότι όσες υγιείς δυνάμεις έχουν απομείνει πλέον ζωντανές στον τόπο μας πρέπει να εγερθούν και να δράσουν με αποφασιστικότητα για τη σωτηρία του. Οι πάσης φύσεως έως τώρα ηγεσίες και όλες ανεξαιρέτως οι υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις, ρημαγμένες από τη φαυλότητα, την ιδιοτέλεια ή τη μετριότητα, είναι φανερό πως είναι είτε απρόθυμες είτε ανίκανες να ανασχέσουν την επερχόμενη καταστροφή.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της κινητοποίησης του λαού, της συστράτευσης και της πραγματικής αντίστασης στα σχέδια των ολετήρων της πατρίδας μας και την επανασύνδεσή του με τις παραδοσιακές αξίες του. Ήρθε η ώρα ο Έλληνας να βασιστεί ξανά στο φως της Ορθοδοξίας και τα ιδεώδη του Ελληνισμού.

Μας φοβούνται, να ξέρετε. Γι’ αυτό προσπαθούν να μας αποβλακώσουν με πάσης φύσεως άχρηστα υλικά. Φοβούνται την Ανάστασή μας, πάντα αυτήν έτρεμαν.

Ρωτήθηκε κάποτε ο Γέροντας Παΐσιος:

«-Οι απεργίες, Γέροντα, τι κακό κάνουν!
Και απάντησε ο άγιος:
-Εγώ λέω τους δασκάλους ποτέ να μην κάνουν απεργία, εκτός αν πάνε να καταργήσουν τα θρησκευτικά, την προσευχή ή να κατεβάσουν τον σταυρό από την σημαία. Τότε πρέπει να διαμαρτυρηθούν....!!!».

Εσείς τι λέτε;

Παπαδόπουλος Θεόφιλος
Δάσκαλος
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

14 σχόλια:

 1. "Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών" και "Πατρίς θρησκεία, οικογένεια"!
  Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος και ακόμα πιο μετά;
  Υ.Γ.: Και Άγιος ο Θεός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε κόβω για Ντιντί εσένα.

   Διαγραφή
  2. Σιντί! Όχι Ντιντί!

   Διαγραφή
 2. Ρε παιδια σε ποιο σχολειο διδασκει ο κυριος?Μην παθουμε καμια ζημια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΘΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΜΕΝΟ.
   ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥ Κ.Λ.Π Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ΄΄ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.

   Διαγραφή
 3. Όσο και να ρίχνετε χολή κατά του δασκάλου στρατολογημένα πιόνια των κομμάτων δεν τα καταφέρνετε. Οι πολίτες έχουν πλέον κρίση εκτός από εσάς που πρεσβεύετε ό,τι λέει το κόμμα. Εσύ 3,13 κράτα το παιδί σου σπίτι και δίδαξέ του τις αρχές του κόμματός σου. Εξήγησέ του πως να επιβιώνει γλύφοντας "κατουρημένες" ποδιές και έρποντας. Ξύπνα επιτέλους.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η αλήθεια πάντα πονάει, δεν χαιδευει αυτιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εσυ 7.19 να κρατησεις το παιδι σου σπιτι η στους πυρηνες της χρυσης αυγης να μαθει ρατσισμο, ξενοφοβια ,ομοφοβια, μισος για το διαφορετικο, και πατριδοκαπηλια. Το σχολειο πρωτα απο ολα υπαρχει για να προσφερει ανθρωπιστικη παιδεια για να γινουν τα παιδια μας ανθρωποι να εχουν εξευγενισμενα συναισθηματα να ξεχωριζουν απο τα ζωα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εμπρός για πίσω. Αν και δάσκαλος, κάτσε άνοιξε και κανένα άλλο βιβλίο, να διαβάσεις καμιά διαφορετική άποψη και όχι των βιβλίων που μπορεί να δίδασκες, για να μάθεις για το ορθόδοξο δόγμα και τι κακό έκανε στον Ελληνισμό, όχι στην Ελλάδα Ελλήνων χριστιανών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις μείνει στην Αρχαία Ελλάδα. Από εκεί ξεκινάμε δεν μένουμε εκεί. Όσο για την άποψη ότι η Ορθοδοξία έκανε κακό στον ελληνισμό αποδεικνύει ότι ούτε ποιος είναι ο ελληνισμός γνωρίζεις ούτε ποια είναι η ορθοδοξία. Ξεκόλλα απο την προγονοπληξία σου και την στείρα αρχαιολατρεία.

   Διαγραφή
  2. Έγινε μεγάλε, περίμενε και συ Παϊσιο και συ για να σωθείς.

   Διαγραφή
 7. Ωπα...μη μου πεις ότι ο Παϊσιος ήταν απεργοσπάστης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά εσύ 4,06 αυτό κατάλαβες. Ο Παΐσιος απεργοσπάστης....... σαΐνι είσαι. Κλείσε τα βιβλία.... παραμορφώθηκες

   Διαγραφή
  2. Πες μας εσύ που κατάλαβες από αυτό το ξέρασμα;

   Διαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…