Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαζική η συμμετοχή στον 9ο Αγώνα Δρόμου – Βάδην Σκύδρας Αρσενίου (φωτο)


Με σύνθημα «τρέχω για την υγεία μου, τρέχω για την χαρά της ζωής» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου – βάδην των 8 - 15 χιλιομέτρων Σκύδρας – Αρσενίου. Η συμμετοχή αθλητών κάθε ηλικίας ήταν η μεγαλύτερη έως τώρα. Παρούσα στις εκδηλώσεις και η ομάδα κρουστών από την Έδεσσα «Aqua Doce» η οποία για άλλη μια φορά έδωσε τη δική της ξεχωριστή νότα.

Οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία του αγώνα. Συμπαραστάτης δίπλα τους ο Δήμος Σκύδρας. Όμως κατά κοινή ομολογία οι Αντιδήμαρχοι Μάγδα Παπαδοπούλου και Μιχάλης Μέγας ήταν αυτοί που εισέπραξαν και τα περισσότερα «μπράβο» συμμετεχόντων και παρευρισκομένων.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα συγχαίρει ιδιαίτερα τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και που με τις σπουδαίες εμφανίσεις και επιδόσεις τους απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το μέλλον του αθλητισμού στον τόπο μας στηρίζεται σ’ αυτούς.
arsenndrom
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.