Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: "Μάγεψε" το κοινό η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (βίντεο)


Με νιάτα, ταλέντο και υπέροχη μουσική γέμισε το βράδυ  της Σαββάτου 11 Νοεμβρίου  το Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.  
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου  Βαγγέλη Αραμπατζή (παιδί θαύμα όπως τον αποκάλεσαν) «μάγεψε» το κοινό με γνώριμα αγαπημένα  τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Κουγιουμτζή, Λοΐζου αλλά και ξένων συνθετών: Βέρντι, Μπιζέ, Μπράμς, Προκόφιεφ, Σοστακόβιτς.   


Συμμετείχε ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Άσπα Μαυρίδου και οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα & Νικόλας Σαββίδης.  

Ο μαέστρος Βαγγέλης Αραπατζής εξήρε τις δραστηριότητες του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών η «Πέλλα» και ιδιαίτερα του προέδρου Γιώργου Δόντσιου τον οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον αισθάνεται ως πατέρα του. Ο πρόεδρος είπε κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να ξαναβρεθούμε και πάλι στην πόλη των Γιαννιτσών. Δεν θα χρειασθούν όμως ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον διότι με απόφαση του ΔΣ της Συμφωνικής θεσμοθετήθηκε κάθε χρόνο να ερχόμαστε στα Γιαννιτσά.   

Στην καταπληκτική μουσική βραδιά παραβρέθηκαν οι βουλευτές Πέλλας Θ. Τζάκρη, Γ. Σηφάκης και Γ. Καρασμάνης, εκπρόσωποι φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης του στρατού και της αστυνομίας. 

Δείτε στιγμές της βραδιάς μέσα από την κάμερα της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας karatzova.com: 
sone
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.