Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ερωτέχνες Αλμωπίας: Ολοκληρώνονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις «ΡΑΟΥΣ» (βίντεο)


Η ανατρεπτική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «ΡΑΟΥΣ» πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες με μεγάλη επιτυχία από τους Ερωτέχνες Αλμωπίας στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία. Σήμερα Κυριακή (5/11) αναμένεται να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση της περασμένης Τετάρτης όλα τα έσοδα αφιερώθηκαν στο Σύλλογο Νεφροπαθών Ν.Πέλλας.

Μια υπέροχη παράσταση, με πολύ γέλιο και εξαιρετικές ερμηνείες, έδωσαν οι Ερωτέχνες Αλμωπίας με την νέα τους θεατρική παράσταση «Ράους» των Ρέππα- Παπαθανασίου. Η ομάδα, κατάφερε όχι μόνο να στήσει επί σκηνής έναν…  οίκο ανοχής με τα όλα του, με πολύ γέλιο, με απίστευτες ατάκες, όπου στην εξέλιξη της ιστορίας εμπλέκονται σύλλογοι,  μίζες, επιδοτήσεις, κλοπές, και μια Γερμανίδα ελεγκτής που σε όλα λέει ΡΑΟΥΣ! Μια ανατρεπτική κωμωδία με επίκαιρα μηνύματα, μια ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να εξαπατήσουν το δημόσιο για να αποσπάσουν εύκολο χρήμα, γιατί υπέρ πάντων τα… λαμόγια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Η υπόθεση ξεκινάει από τη στιγμή που τρεις τυπικοί μικροαστοί, ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών μια προϊσταμένη νοσοκόμα  και μία φαρμακοποιός κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Ένα υπέροχο κτίριο με ιστορία, γιατί σε αυτό κάποτε είχε μείνει ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός. Η πρώτη έκπληξη που περιμένει τους τρεις κληρονόμους είναι ότι στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται ένας οίκος ανοχής στον οποίο δουλεύουν δυο πόρνες, μια Ελληνίδα και μια Ρωσίδα, ένας υπάλληλος επί της υποδοχής και ένας νταβατζής! Γρήγορα ξεπερνούν όμωςτο σοκ και συνεργάζονται με μεγάλη ευκολία με τον κόσμο της πληρωμένης ηδονής και πρωτοστατούν με πολύ πρωτότυπες ιδέες για τη βελτίωση των εισοδημάτων της επιχείρησης. Και το πιο μεγάλο κόλπο που κάνουν είναι το εξής: εκμεταλλευόμενοι το όνομα του Άγγελου Σικελιανού ιδρύουν ένα ψεύτικο πολιτιστικό σύλλογο και παίρνουν επιδότηση από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, προσπαθώντας να περάσουν τον οίκο ανοχής σαν… πολιτιστικό κέντρο, μη έχοντας όμως λάβει υπόψη τους την.. τρόικα και τον έλεγχο από τους Γερμανούς!!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Tάκης: Γιάννης Νικολαϊδης
Φούλα Τούντουρη: Ελένη Παλατσίδου
Μπέμπα: Μάγδα Μουμτζίδου
Τέτα Βαρνάβα: Φρόσω Τσιμεντερίδου
Σαμάνθα Πελεκούδα: Χρυσάνθη Νάτου
Τιμολέων: Νίκος Ρίζος
Σβετλάνα: Χριστίνα Πουλτσάκη
Λίτσα: Βασιλική Πλίθου
Παρασκευάς: Πέτρος Ράσσος
Γερμανός: Δημήτρης Αλμαλιώτης

Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: Ελένη Παλατσίδου
Σκηνικά - Θεατρική ομάδα
Διαχείριση ήχου - φωτισμού: Γεωργία Γεωργοπούλου

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παράσταση της Τετάρτης που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο Νεφροπαθών Ν.Πέλλας από τους Ερωτέχνες Αλμωπίας μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com: 

erwtexnes-raus
Powered by flickr embed.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.