Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από τα Γιαννιτσά μέχρι το Μελίσσι


Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες που κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης –Έδεσσας

Συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα τα προβλήματα και η απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών και των επιβατών των οχημάτων που κινούνται στην Εθνική Οδό, από τα Γιαννιτσά προς την Έδεσσα.

Από την ισχυρή σημερινή βροχόπτωση δημιουργήθηκαν ορμητικοί χείμαρροι με μεγάλο όγκο νερού που ξεχύνονται στον δρόμο, με αποτέλεσμα από τις 8.00 το βράδυ περίπου να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο κομμάτι της Ε.Ο. έξω από τα Γιαννιτσά (διασταύρωση της «αγελαδόστρατας») μέχρι και λίγο πριν τον σηματοδότη στη διασταύρωση Μελισσίου και, ειδικότερα, στο ύψος της στροφής για την επιχείρηση «Τζάμπο».

Για όσους κινούνται με κατεύθυνση την Έδεσσα η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται από παρακαμπτηρίους (μέσω Αξού) που ξεκινούν από την επιχείρηση «Ηλεκτρονική Αθηνών» στην παλιά αγορά των Γιαννιτσών και πάντα σύμφωνα με την καθοδήγηση των αντρών του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας.

Στο παραπάνω κομμάτι της Εθνικής Οδού έχουν σημειωθεί εγκλωβισμοί οχημάτων.

Επίσης, κλειστή εξακολουθεί να παραμένει από το πρωί η παλιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο κομμάτι Χαλκηδόνα- Παραλίμνη και η κυκλοφορία διεξάγεται από τη νέα Εθνική Οδό (παράκαμψη), ενώ στα δυτικά του Ν. Θεσσαλονίκης από τις πλημμύρες έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Κουφαλίων- Αξιούπολης, στο ύψος του χωριού Τούμπα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Απαράδεκτοι. Όλοι. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι απολαραδεκτοι? Τι να κάνουν??? Να μαλωσουν τα καιρικά φαινόμενα? Οι να καταστρέψουν τα χωράφια του κόσμου για να μην μαζεύουν νερό??

      Διαγραφή
    2. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ε;

      Διαγραφή
  2. Μήπως πρέπει να κλείσουν τα σχολεία αύριο; Πώς θα μετακινηθούν μαθητές και εκπαιδευτικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει αύριο με τις μετακινήσεις εκπ/κων και μαθητών. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.