Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Συνελήφθησαν Βούλγαροι που εξαπάτησαν ηλικιωμένη προσποιούμενοι αστυνομικούς (φωτο)


Συνελήφθησαν άμεσα χθες (27 Νοεμβρίου 2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 33χρονος και 2 γυναίκες ηλικίας 48 και 67 ετών, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, για απάτη σε 69χρονη, που έγινε νωρίτερα στη Ν. Πέλλα του Δήμου Πέλλας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 69χρονης ότι το πρωί της ίδιας μέρας της τηλεφώνησαν στο σταθερό τηλέφωνο, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα ότι η αδελφή της έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ανήλικου παιδιού και προκειμένου να αποφύγει τις δήθεν ποινικές συνέπειες, τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 5.480 ευρώ.

Σημειώνεται ότι για να γίνουν πιο πειστικοί κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με την 69χρονη, ακουγόταν γυναικεία φωνή που υποδυόταν την αδελφή της και παρακαλούσε για βοήθεια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και μετά από συντονισμένες ενέργειες, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στον Προμαχώνα και να επιχειρούν να εξέλθουν από τη χώρα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 5.405 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και 4 κινητά τηλέφωνα, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που επέβαιναν (φωτο).

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.