Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη λειτουργίας του κέντρου κοινότητας Δήμου Πέλλας

Ο δήμος Πέλλας σας ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας. Τα Κέντρα Κοινότητας είναι μια νέα κοινωνική δομή που αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Ο πολίτης ενημερώνεται για όλα τα επιδόματα που δικαιούται, όλους τους φορείς, υπηρεσίες και προγράμματα που του παρέχουν κοινωνική φροντίδα οποιασδήποτε μορφής σε επίπεδο δήμου, περιφέρειας ή επικράτειας.

Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Πέλλας με κωδικό πράξης ΟΠΣ 5003527 στο επιχειρησιακό πρόγραμμα <<Κεντρική Μακεδονία 2014-2020>> στον Άξονα Προτεραιότητας 9Β <<Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας-ΕΚΤ>>. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας λειτουργεί στην διεύθυνση Παναγιωτάκη 13, Νέα Τραπεζούντα Γιαννιτσών (Τσαλί) στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου « Φιλλιππάκου», Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 18:00. Το γραφείο στελεχώνουν δυο(2) κοινωνικοί λειτουργοί και(1) μια ψυχολόγος.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

Οι υπηρεσίες του Κέντρου κινούνται σε τρείς άξονες:

Α) Υποδοχή – Ενημέρωση – Υποστήριξη των πολιτών.

Β) Συνεργασία με υπηρεσίες, φορείς και δομές παροχής υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας.

Γ) Παροχή υπηρεσιών που αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.

Ωφελούμενος πληθυσμός:

· Πολίτες που κατοικούν στο Δήμο Πέλλας.
· Ωφελούμενοι του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».
· Άτομα ή οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
· Άνεργοι/ες, παιδιά και άτομα που βιώνουν καταστάσεις αποκλεισμού.
· Γενικότερα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Πληροφορίες :

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Kέντρα Kοινότητας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2382024623 και στο email kentrokoinotitas@giannitsa.gr

Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Α ρε συριζα..ξελασπωνεις τους δημαρχους του νομου..αξιοι δεν ηταν να εχουν κοινωνικη υπηρεσια και τους το δινεις στο πιατο κανουν και την πολιτικη τους προσλαμβανοντας δικους τους..α ρε Συριζα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…