Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοντά στους 2.000 οι «Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας»

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο νεοσυσταθέντα φορέα...
Τους 1936 έφθασαν αισίως ως σήμερα οι «Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας», όπως ενημερώνει σχετικά το προσωρινό Δ.Σ. του Συνδέσμου, μέσα από το διαδίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο «Σύνδεσμος των φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας», επισημαίνει:
«Σας γνωρίζουμε ότι η διαδικασία για την ίδρυση του σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος των φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας» έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Σκοπός της ίδρυσης του Συνδέσμου, σύμφωνα με τα άρθρα 2,3 του καταστατικού, είναι η ηθική και υλική συμπαράσταση στο έργο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας, η καλλιέργεια στο ευρύτερο κοινό του ενδιαφέροντος για τις αρχαιότητες και την προστασία τους, η μορφωτική και πολιτιστική προαγωγή των μελών του.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣΟι παραπάνω στόχοι πραγματοποιούνται με τις επισκέψεις και ξεναγήσεις στα μουσεία, μνημεία και χώρους, με την διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων, εκθέσεων και την ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων που προάγουν τους σκοπούς του Συνδέσμου, με τη συνεργασία με άλλους ομοειδείς Συλλόγους και άλλους φορείς, που έχουν σχέση με τα θέματα, που περιλαμβάνονται στους σκοπούς του Συνδέσμου.
Τον Ιούνιο 2017 οργανώθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας η πρώτη εκδήλωση (με ομιλίες ανασκαφέων και φωτογραφική έκθεση) του Συνδέσμου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων ανασκαφικού έργου στην Πέλλα.
Όσοι από τους Φίλους του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συνδέσμου, μπορούν να υποβάλλουν γραπτή αίτηση, καταβάλλοντας 5 ευρώ για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή 10 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού. Τα εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο μέλη, με τη σχετική κάρτα μέλους που θα τους χορηγηθεί, μπορούν να έχουν ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και χώρους και να έχουν έκπτωση κατά την αγορά βιβλίων και άλλων αντικειμένων στα πωλητήρια του ΤΑΠΑ.

Οι 1936… ως σήμερα Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας ελπίζουμε ότι θα παραμείνουν κοντά μας. Η επικοινωνία θα γίνεται στο εξής μέσω του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας.»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…